Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
18. března 2019 v 14:34
TVL
tak je fajn, ze si je predtim umyje
18. března 2019 v 14:09
Tvl
Tvl ..když někdo napíše musím “MÝT” ...fakt bych chtěla videt jak vypadáte 😂
18. března 2019 v 09:42
foxlexa
tak jednoduchy pocty... spis jde o to, jestli ses sama schopna si to na tech 1000 nabukovat, pac zname to, vetsinou chteji vsichni v jendu dobu, vola to taky ve vlnach... tot otazka. pokud zijes ze stalaku, a vis, ze 100% prijdou, tak to asi jde dopredu bukovat
18. března 2019 v 09:03
Foxlexa
Tak jasný každý má jinou představu já bych City stejně nedala dělám pořád jiné Státy sama na sebe protoze kdyz si to spočítám dělat pro operátorku a jezdit city kolik chlapů denně musím mýt a nemám cas se ani v klidu vysrat
kolik chlapu musim myt denne a myt tech 1000 eu ufffff protože dávám i operátorce že.
18. března 2019 v 08:00
foxlexa
tak ja myslim, ze kazdy ma predstavu vydelat co nejvic, a nedela tuhle praci jako zabavu... pokud mam nejaky cil, tak si radsi vezmu schopnou operatorku, ktera mi bude honit praci a vydelam si tu urcitou castku rychleji, nez si chodit po prochazkach a obcas vzit nejakyho klienta. radsi budu mit 1000e denne a za rok skoncim, nez pulku a jezdit roky dva. NAPRIKLAD...
17. března 2019 v 21:01
Foxlexa
Nejlepší jezdit sama na sebe záleží jakou máš představu vydelat ale operatorku nebo agenturu co ti tam honí nonstop hosty a dávat ji z toho.
17. března 2019 v 20:11
Martina
Jako jezdím Německo, ale už jsem dost stará na to, abych takovéto lidí poslala někam. A hlavně!!! Jezdit na sebe, ne dělat na ostatní
17. března 2019 v 19:37
o Martine
Ja som u nej bola len 5 dni ale bola ku mne dost neprijemna.Poprve mi zobrala nasilim obciansky a zaregistrovala ma ako prostitutku bez mojho dovolenia.Dalej mi dala taky apartman ze som sa tam musela starat o jej macku,z ktorej hovien ma napinalo a aj som vracala.Bola dost naladova,neprijemna a ked necitila z dievcata uplnu poslusnost nemala si u nej ako u oblubenkyni sancu.
17. března 2019 v 17:56
Martina
O té Martine se už vícekrát psalo a vždy pouze negativně. Prý je labilní a jiné věci, ale probirala se tu dost a pamatuji si, že to bylo vždy odstrašující příspěvek a nemyslím, že cíleně. Ale realita
17. března 2019 v 12:13
Operatorka
Operatorka, kdekoliv, pouze pro zkusene, ktere uz vi co a jak. Nejsem ag. takze pouze zvedam telefony. Nabizim plynulou angl. velice mily pristup k tvym klientum v telefonu a roky praxe (vlastni zkusenost) Takze jestli uz te nebavi zvedat telefony a psat sms a chces mit o starost min ozvi se na
victoriaangel@protonmail.com
17. března 2019 v 00:25
Julie
Ahoj holky, neviete ci Martina v Dierdorfu este ponúka pracovné ponuky? Vďaka
16. března 2019 v 17:11
Dubai
Ahojte vie mi niekto poradit s inzerciou v dubaji? Da sa tam robit aj bez agentury?
16. března 2019 v 11:47
Anglie
Ahoj holky, nechcete jet nektera misto me do Anglie, brala bych Vam telefon a jen 20% vic nechci. Jedna se o termin 28.3 - 2.4. muzete delat na muj profil. Bohuzel nezvladnu odletet a hotel se uz neda zrusit. Muj mail je
sexy.lolita@yahoo.com
16. března 2019 v 11:03
Foxxlexa
A nikdy nevis doppredu jestli vydelas.
16. března 2019 v 11:02
Foxxlexa
Pokud chces bez nakladu, musis vzdy pres agenturu nebo na privat,,ale pak jim vzdy odevzdas pulku s tim musis pocitat a budes mit tak 10-15 kl denne. Registrace je vsude vzdy bez toho to nejde v UK ani v Irsku.
Bud tebou bych radsi dala ze sveho par tisic kc, vzala operatorku a vic penez a min. klientu nebo stejny pocet.
16. března 2019 v 11:02
Foxxlexa
Pokud chces bez nakladu, musis vzdy pres agenturu nebo na privat,,ale pak jim vzdy odevzdas pulku s tim musis pocitat a budes mit tak 10-15 kl denne. Registrace je vsude vzdy bez toho to nejde v UK ani v Irsku.
Bud tebou bych radsi dala ze sveho par tisic kc, vzala operatorku a vic penez a min. klientu nebo stejny pocet.
15. března 2019 v 14:53
irsko
15. března 2019 v 13:50
Privat anglie
Ahoj nevíte o privatu v Anglii nebo v jiné zemi kde není registrace? Ráda bych jela někam bez nákladů. Třeba na týden, dva. Ale aby to bylo něco kde se dá vydělat a bylo to tam fajn. Děkuji moc.
Foxxlexa@gmail.com
14. března 2019 v 22:04
irsko
ja to tu mam prumerny ale je Patricks day
14. března 2019 v 19:53
irsko
jsem tu tyden a nic. zitra letim do finska