Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
14. května 2018 v 11:04
Maximum Bitches
šikula, děkujeme
14. května 2018 v 10:47
Maximum-ladies.de
14. května 2018 v 10:21
Maximum Bitches
A máš email na finanční?
14. května 2018 v 10:16
Maximum-ladies.de
Jediné co stačí napsat na finanční v Mnichově jeden e-mail jak to s tím markusem vlastně je a půjde si sednout !!je to strašně jednoduché :)))stačí jeden e-mail a o víc se nemusíte starat
14. května 2018 v 07:44
Maximum Bitches
14. května 2018 v 06:56
Maximum-ladies.de
Markus Kate
Maximum-ladies.de 14.05.2018
Tak co Katy už přiznas jak si se k tomu podniku dostala ??!!!!nemuzes jelikož nepatří tobě ale Markusovy a:)))a ten ho získal jak ??? Když je známo ze max měl v kapse asi 10 euro !!!i policie v neměcku si s toho dělali srandu já žebrak k bordelu dostal??!!!a kde je Petra ?na to nám stejně neodpoví jelikož ona říká jen co se ji hodí :))žádná s těch co tam pracujete nemůže mít vyšší iq než 50
13. května 2018 v 14:18
Maximum ladies
Mile slečny ,dobře vám Radim seberte se a odjedte!!tohle dopadne špatně !!!chystaji se na vás !!!a NE jen Němci
13. května 2018 v 08:27
Společnice
12. května 2018 v 20:45
Throw up
Pracuji zde stejne jako dalsich xxx..slecen. Vsichni jsme te tady litovali a byli svedkem jak si mela pomaliu 50euro tydne ! Majitele te tu nechali bez jakych koliv reci ikdyz si nevydelavala. Dokonce ti pokud vim nabidli penize za otvirani dveri a uklizeni aby jsi nebyla na nule , protoze jim te bylo lito a ty je tady budes takhle pomlouvat ?! Uz se mi chce zvracet z tech vsech pomluv ... A ty by ses nad sebou mela zamyslet a uvedomit si ze jedine penize co si tu vydelala byli kdyz se nad tebou slitovali. a nabidli ti pomoc.
12. května 2018 v 20:39
Jana Košiková je Gigi..
Takže holky bude reportáž do TV ako pasáci zneužívajú češky a slovenky pro práci v Nemecku.....:D ja vám ukážem, či vy sa budete mne vyhrážať .....právničke s kontaktami v médiach....
12. května 2018 v 20:24
Jana Košiková je Gigi..
Volám sa Jana Košiková, som bakalárka z Právnickej fakulty, dokončila som knihu o prostitúcií a lepšiu reklamu som mať ani nemohla....dotyčná mi poslala moje nahé fotky, ktoré už moja rodina našla na internete cez môjho brata. Takže rodina vie, odkiaľ som vzala na štúdium svojho vzdelania ale i zaplatenie liečenia mojej mame.....polícia je fasa cool, teším sa ako za hodinu odídem s mojím prvým podaním trestného oznámenia.
12. května 2018 v 20:19
Maximum Ladies
You fucking ugly Bitch! You think you can write in Forum only lies and nothing will happen? You think really nothing will come back? You always in life get what you give. And now let me tell you one thing. You have 1 hour to delete or revise what you wrote. I give you one last chance to save your family and friends. Write in Forum, that you lied because you where disapointed, becaus you are ugly and fat and all was lie. Or i will let your family know all about you. I know everything about you, name, adress, bankaccount, name and adress of your family and friends. And let me tell you one thing more, if you will write to another girl or you will write that i wrote you, i will let the bomb start. Everybody get one chance in life, and you think you can write shit like this without that anything come back? You play easy with your life, and believe me, i can easy distroy your life. You have 1 hour, or i will spend some money and your naked titts will look from the first page of your hometown newspaper. It´s on you how much you love your family and how much it´s important for you that no one know that you work as a ugly and fat bitch. And it would be really nice if you would give denisa her money back what YOU stole from her. We know it was you. So let me remember you; ONE WORD TO ANOTHER GIRL, ONE MASSAGE TO ONE ANOTHE GIRL AND I WILL DISTROY YOUR LIFE!
One last thing, you are such a unthankfull dirty, ugly and fat bitch!
YOU HAVE 1 HOUR FROM NOW!
12. května 2018 v 20:19
Maximum Ladies
11. května 2018 v 10:26
Německo
Holky nenajdu tu starsi holku,ktera jezdi jen Nemecko a radeji by ve dvou? Je mi 40.Proto hledam normalni, rozumnou spolucestující.
Nefetuji, nekradu a respektuji soukromí.V teto branzi si ho je treba chranit.Ale zajit s nekym na kafe, procourat obchody , kdyz je clovek na terminu...Hned je veseleji...
Zanech email, případně pisni na
Zaragoza224@gmai.com
10. května 2018 v 00:25
Carmen je Cholt
To jako tutovka anebo typ?
8. května 2018 v 16:43
Finsko
No tak prima někdo tu maze příspěvky jsem psala o radu na práci na finsko a jestli je to bezpečné a někdo my to smazal prima
8. května 2018 v 12:56
Finsko
Poradí někdo Finsko vyplatí se....
8. května 2018 v 08:39
Carmen je cholt
carmen je cholt pozor.
7. května 2018 v 13:09
Carmen
Momentálně jsem se po roce přestěhovala do Prahy z NYC, kde jsem pomáhala s propagací na soc. sítích, reklamami a zakázkami striptérkám/ bottle girls. Moje představa je taková, že bych chtěla spravovat klientelu omezenému počtu ambiciózních slečen, které si i v Praze, chtějí vydělat velké peníze. Když to řeknu takhle, roztáhnout nohy a vzít si peníze je jednoduchý, to je ta finální fáze, ale důležité je, to co tomu předchází - získat si klienta. Podle mě je v dnešní době potřeba zavést i do této práce trochu marketingu, jinak to fungovat nebude. Znám děvčata, které sice mají reklami, ale nechodí jim klienti, protože je mají umístěné na špatných místech a celkově se neumí preznetovat. Zajímá mne jakým způsobem jsi pracovala doposud - na sebe, privát, agentura? Zda máš webovky nebo někde umístěné reklami? Nejdůležitější je ale hlavně Tvoje představa, co od této práce očekáváš (někomu stačí si vydělat méně peněz, někdo hledá luxus a peníze, které potom může investovat v budoucnosti). Já se zaměřuji na slečny z té druhé skupiny, které chtějí co nejvíce zisků a přemýšlí dlouhodobě. Tuhle práci člověk nemůže dělat celý život.I v Praze jsou důležití zahraniční klienti, kteří jsou ochotni zaplatit vyšší sumu, na VIP klientelu by ses měla zaměřit i Ty.
Pomůži Ti s vytvořením a umístěním reklam na ty správná místa, vytvořením webovek, znám fotografy, kteří Ti vytvoří perfektní fotky. A na závěr Ti pomohu také s Tvou prezentací, neboť ta je zásadní, aby sis vybudovala v tomto odvětví svou značku. Důležité jsou Tvoje představy a od těch se potom můžeme odrazit a posunout se dál.
Napiš mi
carmenderouge@gmail.com
6. května 2018 v 20:56
Carmen
Napsala jsem