Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
31. července 2015 v 10:22
Belgie
No asi tak kurva proberte se ja v Belgii mam 150 na pul hodiny a 250-300 na hodinu tak to tam nekurvete jinak to bude jak v Irsku za 100 na hodinu.Děkuji
30. července 2015 v 21:20
Pro 19:22
Další šlapka, co kurví ceny, pěkně děkuju, Belgie je totiž jedno z mála míst v Evropě, kde se drží ceny, víc takových jako ty a dopadne to jako v Irsku.
30. července 2015 v 20:06
belgie
No ale jet takovou dalku, ani nevedet jak to tam vypada atd mi prijde docela riziko
30. července 2015 v 20:06
belgie
No ale jet takovou dalku, ani nevedet jak to tam vypada atd mi prijde docela riziko
30. července 2015 v 19:22
pro Lenku
Ja mela ceny od 150 do 200.
29. července 2015 v 16:37
MCH
29. července 2015 v 11:44
MC
holky ahoj,jde to teď v moncherie?))všude ctu že to je na při ale chtěla bych si domluvit termín.. díky za názory.
29. července 2015 v 01:38
Pro 18:42
Takový klient tě nebude živit pořád, nehledě na.to, že ti asi těžko bude dávat 150 tisíc měsíčně, ale pokud ti stačí 50 proč ne
29. července 2015 v 01:23
Ruzickove
Cože ? Tohle ted dělají ? No to je dobrý humus! Lesbi show s mámou humus...
29. července 2015 v 01:10
Qatar vs dubai
Otázka je jasna co si myslíte ze je lepsi?
28. července 2015 v 22:13
Lenka
Diky moc to jsem chtela vedet jestli se tam vyplati jet.a prosim te kolik sis tak rikala na hodinu?abych vedela jaky ceny.diky ti moc
28. července 2015 v 18:42
pro Lenku
Ja jsem tam byla 2 krat vede to starsi pani promne super potkala jsem tam klienta ktery me zivi a venuji se jen jemu super.
28. července 2015 v 17:11
Lenka
Holky byla jste nektera v Belgii u francouzkych hranic?ma to Byt nejaky mensi hotel s barem KDE ty delas a konzumujes s klienty.Delis se jen s drinkama pokoje a ceny si urcujes sama a o ty se uz nedelis.byla jste tan nektera anebo mate info jak to tan doopravdy chodi?diky moc a hezky den
28. července 2015 v 15:42
Bibi
Pro amandu
Peníze se dali vydělat dobre v Leonardo , ale to zavřeli takže určitě zvolit Sexy Prague,nejcistejsi privat v Praze ,peníze se tam dají udělat taky dobre , ale moc toho tam nenaspis. :-)
28. července 2015 v 15:38
Bibi
Chci se jen zeptat po celém Mnichově platí,že se smí pracovat až od 21ti? Nebo popřípadě máte nějaké dobré místo v německu ? Je mi 20. Díky za odpověď a neb ať nám to dobře šlape
28. července 2015 v 09:00
Operatorka
Ahoj holky prosím můžete mi někdo doporučit spolehlivou operátorku? Stále nemohu najít
Budu moc vděčná, když mi pošlete kontakt na email
annaanna@centrum.cz Předem moc děkuji.
27. července 2015 v 18:42
Pozor
a jak ty dve vypadaly ?
27. července 2015 v 17:54
POZOR! !!!!!!!!!
Ahoj Holky.
Chci varovat před dvemi slečnami které nabízejí vycestování do zemí : Irsko, Skotsko, Norsko, Finsko a Francie. Jejich systém je 70% na 30% ( náklady i vynosy).
Slečny se jmenuji Petra a Vendula a mam s nimi spatnou zkušenost...nejenže po Vás chtějí ofocene doklady a to jak kreditky tak i občanky, všechno si musíte hradit sami...tzn: letenky, hotely, cesty a reklamu. Na schůzce když jsem se ptala kolik stoji inzerce ( věděla že chci max na 10 dni) tak mi řekla 100 euro...schůzka trvala max 20 min. Ještě se ptám jestli je možnost něco půjčit do začátku a jestli se po příletu uvidíme..sdelila mi že mi muže půjčit do začátku a po příletu se neuvidíme. .penize se posilaji. Vyjela jsem tedy a po prvním týdnu mi řekla že se musí zaplatit reklama na další týden na to ja ji pisi kolik tedy vlastně ta reklama stoji a že tu nebudu týden ale jen tři dny. ..ona mi sdělila že reklama se musí zaplatit za celý tyden i když budu jen tři dny že to jinak nejde. Tim pádem Já jak blbec jsem koupila letenku o tři dny později než se plánovalo. Slečny se mnou ke konci mluvily katastrofalne...sproste, arogantne a jedině co chtěly byly peníze. ..pritom jsem se s jednou z nich domluvila na tom že to budu posílat z Domova a na účet ať mi ho pošle. ..potvrdila mi to a druhy den jen zprávy ať jdu do west.union. jim poslat peníze. ..byla nedele a hotel od centra daleko a navíc. ..ještě jsem mela Mít pred sebou 2 dny prace , pisu ji tedy že jak ji mam poslat peníze když ještě turnus nezkoncil a az se vy počítají naklady a výnosy a jejich 30% provize tak pak teprve budu něco posílat. ..Na to ze tedy ne a začala dvouhodinova debata , kterou ona nazvala že se mnou nebude resit kraviny a začala vyhrozovat...že na me posle sefa...pritom žádný není a že přijdu o věci. ..nevím o co a že mi vypne reklamu. ...po tom všem co se mnou komunikavala jak s kusem hadru a jedine co jsem slyšela byly jejich příkazy výhrůžky že mi vypnou reklamu jsem jim řekla ok...ale nečekejte že když Já j
27. července 2015 v 13:45
Rodinni prislusnici Ruzickovi
Vazene damy (matka dcera)Hano Ruzickova,Deniso Ruzickova,timto bych Vas chtel upozornit na smazani veskerych urazejicich prispevku tykajicich se erotickych podniku, ktere vam neumoznili s etyckych duvodu provozovat prostituci spolecne(pro vysvetlenou:lesbishow,spolecne traveny cas s klientem)vyvarujte se dalsich prispevku,nebo bude Vase IP adresa prislusnymi urady zablokovana a bude postoupeno trestni rizeni
27. července 2015 v 10:06
Pro Sandru
Moje rada zní: Jdi na potrat protože mít dítě s chlapem bez práce je blbost.