Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
14. března 2015 v 20:56
Eva
Jinak ta si bere OP a kreditni kartu - nekolikrat se mi i stalo ze bookovala hotel na kartu nejakej jine holky co s ni uz nejezdila
14. března 2015 v 20:40
Eva
Odjela jsem s jak se nazýva katarina brooks(katerina novak) s emailem
czechtoursmodels@gmail.com do Irska-poslala me tam i když věděla, že asi jako bruneta tam vydělávat nebudu,otresny pristup- nebyla prace ale stejne jsem musela trcet na pokoji(kdyby nahodou pry),.Aby toho nebylo malo tak byla dohoda 50:50 jenze kdyz jsem nevydelavala tak ona tim padem taky ne a misto toho kdyz 50:50 sla do minusu i ona tak mi neposlala ani korunu a ja timto ztratila vsechny penize co jsem mela nasetrene a ji nezajimalo ze me timto okradla a ze jsem nemela vubec nic. Takze holky urcite se ji vyhnete nejsem prvni co s ni mela takove problemy. a radsi jeste s nekym jinym nez s ni, uz na ni nejake holky povadali driv i trestne oznameni coz onecem asi svedci.
14. března 2015 v 20:22
haha
Já jsem se musela smát, když jsem ten příspěvek četla, ale říkám si nebudu reagovat na naivku...jen vyjed draha do zahraničí a kup si gel antibakterialni
a pak se sem vrat a napis jaký to v zahraničí bylo
. Máš hodně zkreslené představy a takové pipky se vrací se slzami domu, nebo kourej bez v ceně
14. března 2015 v 20:19
zahraničí
Prece musi byt slecny, ktere se maji rady a jezdi do zahranici....tak reknete mi nekdo,ze se vydelava i bez techto sluzeb :(
14. března 2015 v 20:16
zahraničí
No to snad ne! To snad jen devcata urciteho typu,jako jsi ty....
14. března 2015 v 19:14
Pro 18:08
V zahraničí mají klienti již v ceně orál bez 69, lízání, líbání, pokud ani jedno z toho neděláš v ceně nečekej, že si tam vyděláš dobré peníze, proto tam klienti platí tolik protože v tom mají určitý servis :-)
14. března 2015 v 18:53
pro 18:08
holka ted se děla orál běžně a většinou už je v ceně takže pokud jsi si myslela že ti někdo bude platit extra za oral bez tak ti přeju hodně stěstí v hledání.ted je takova krize holt.
14. března 2015 v 18:08
zahraničí
Jakoze to snad holky delaj bezne, jo?!! To snad ne!
12:30 moc dekuji
14. března 2015 v 16:40
Pro 9:30
V Norsku je to trestné i pro holku pokud nejezdí sama na sebe, jakmile tě mají nevyhneš se vazebce a následnému vyhoštění ze země na minimálně 10 let, to není Finsko nebo Švédsko či Dánsko, Norové se s tím prostě nepářou.
14. března 2015 v 15:52
Pro 10:53
14. března 2015 v 12:30
Oral
Jj, existuje, sprej napr. Kupis v lelarni, nepamatam uz nazov, ale stoji okolo 20 e.
14. března 2015 v 10:53
oral
Holky, ktere obcas delate oboustranny oral a oral bez... Existuje nejaka kosmetika, gely, spreje....ktere ochrani a nici bakterie? Nikdy jsem to nedelala, ale jedu do zahranici a chci byt pripravena, pokud to budou chlapi (za vysoke priplatky) pozadovat. Diky
14. března 2015 v 09:30
Norsko
Ja jezdim se svou operatorkou a vim, ze trestne je to pro klienta. Sami mi to rikali.
13. března 2015 v 20:04
tour
napis mi prosim svuj email, napisu ti tam i kde jedu.
a pokud jsi operatorka nebo nekdo takovy tak svuj mail ani nepis, hledam normalni holku, ktera chce vyjet za praci, jako ja. Dekuju
13. března 2015 v 18:21
tour
a kam máš namířeno?jela bych s tebou.písni email ozvu se ti.
13. března 2015 v 17:09
tour
nejaka holka na cesty na pristi tyden? Kamoska, co mela jet se mnou onemocnela.
Dekuji
13. března 2015 v 16:45
luxury-forman@post.cz
Privát v západočeském kraji hledá příjemné, bezproblémové, čistotné slečny a ženy jako společnice.
Nabízíme: příjemné, čisté a bezpečné prostředí, soukromí, diskrétnost a korektní vedení. Ubytování ve vlastním pokoji. Možnost odvozu.
Jazyk není podmínkou, spíše výhodou.
Veškeré sociální zařízení, wifi, reklama, atd. samozřejmostí!
Více info na:
luxury-forman@post.cz
13. března 2015 v 16:45
luxury-forman@post.cz
Privát v západočeském kraji hledá příjemné, bezproblémové, čistotné slečny a ženy jako společnice.
Nabízíme: příjemné, čisté a bezpečné prostředí, soukromí, diskrétnost a korektní vedení. Ubytování ve vlastním pokoji. Možnost odvozu.
Jazyk není podmínkou, spíše výhodou.
Veškeré sociální zařízení, wifi, reklama, atd. samozřejmostí!
Více info na:
luxury-forman@post.cz
13. března 2015 v 14:17
Pro 11:49
Další začínající rádoby agentura kde dívka visí na webu a má pár prací do roka?
13. března 2015 v 13:37
Norsko
wow, ty máš přehled. ale stejně nevím zda se dá víc věřit kronice z googlu než holce co tam byla. na druhou stranu uznávám, že to není žádná moje kamarádka tudiš mohla taky kecat