Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
16. února 2015 v 12:16
finsko
aha a nevite do kdy..já to mám taky uplne strasny. Nevim co delat uz
16. února 2015 v 11:57
finsko
su prazdniny
16. února 2015 v 11:45
Pro 1:00
Ahoj, já makám sama na sebe a jezdím do zahraničí. Nechci být konkrétní ohledně částky (pravidelné návštěvnice tohoto fóra asi tuší proč), ale v zahraničí jsou statisíce reálné :)
16. února 2015 v 10:45
finsko
som na tom rovnako :((
16. února 2015 v 10:40
finsko
Holky ako vam to ide vo Finsku u me hruza
16. února 2015 v 09:31
jen odpoved
16. února 2015 v 09:27
ukulele
16. února 2015 v 01:00
jenzvedavost
Zdar holky,
náhodou jsem sem zabrouzdal a vlastně mě to zajímalo už dost dlouho, makáte samy na sebe nebo se necháte dřít od pasáků? Taky mě zajímá kolik tak nejvíc můžete vydelat, co sem slyšel tak i statisíce, to jako i v praze? se mi moc nezdá.
Díky, ssem jen zvedavej
Martas
15. února 2015 v 14:59
7000
No u paní majitelky jsou asi ceny 500 euro za hod
15. února 2015 v 14:19
7000 eur v Mnichově
Opravdu jsem se pobavila, takovou částku ti tam holka naposledy vydělala v roce 2008 ne?
15. února 2015 v 14:10
Daně
Taky záležíte kolik peněž daníte a do jaké škatulky zapadáte. Někdo jezdá 1 týden v Měsíci, tak daní určitě míň, než někdo kdo dělá celej měsíc. Ale pokud nevydáváte klientům účtenky o zaplacení, tak každá normální holka daní dle svýho uvážení a možností. To je třeba případ v Mnichově, v ostatních městech jsou daně daný částkou na den, tak není co řešit. Tak to má majitelka v Mnichově zázračné holky co dělají 7000 za týden.. :) Tak ty pak musejí teda danit jak akciovka :)
15. února 2015 v 14:01
Dane
15. února 2015 v 13:04
Daně německo
Jen odrazujete od placení daní. Takže majitelka 3 bytů tady hlasá, neplaťe daně, protože na ně nebudete nikdy mít. No nechte jí svou pravdu. Všude v neměcku je to s daněma jinak. Třeba u nás v Bonu si vytisknete denně částku na daně na parkovacím automatu. Asi budu muset zavolat na město ať přidělají další automat na DPh a pojištění.
15. února 2015 v 10:50
Dane
Pro majitelku 3 bytu v Mnichove. Nez tady neco napises, tak se porad se skutecnym danovym poradcem a nepis tady nesmysly. Akorat zblbnes hlavu dalsim holkam.
14. února 2015 v 17:29
Pro 14:00
Je na tebe nejaky kontakt prosim? Rada bych si u tebe udelala terminek dekuji
14. února 2015 v 14:00
pro dsne de, tady mas odkaz na wiki precti si tak
precti si kolonku dane, mas tam presne to co rikam i ja, prostitutka musi platit i dph, jenze ja zapomela, ty vis vic nez wikipedie:)))
14. února 2015 v 13:37
pro dsne de
ty si proste budes furt mlit svou, tvou pravdu ti nevyvratim, tak si ji nech, proste je to picovina, a o tech bytech, kolikrat tu mam holky co vydelaj za tyden 7000eur, a to nevydelam ani ja na njmu, proste je to blbost blbost blbost a jeste jednou blbost, staci si obcas precist noviny mnichovske, zrovna nedavno se tu jedna slecna soudila s financakem oo ze nedanila, protoze si udelala zivnost na maserku ale financak ji chtel zdanit jak prostituku a to se mu nakonec povedlo, musela dopatit dane, proste co ty tu meles je blbost, uz z podstaty podnikani je to blbost a soudnej clovek s iq min90-100, to pochopi
14. února 2015 v 13:16
lenka
ahoj, neshani nekdo spolehlivou a ferovou operatorku? Delam Finsko, a mam v tomto oboru 5letou zkusenost. Zajistim ubytovani, inzerci i fotky.
piste mi na email
lenka.michalova123@gmail.com
14. února 2015 v 11:59
Daně DE
No nevím, kde máš nebo nemáš 3 byty atd. Ale já platím dan přímo fin.úřadu Mnichov, poradce mám taky v Mnichově. Dostávám průběžně dopisy od fin.úřadu, takže jak píšeš, neplatím daně nějakýmu blbovi, ale přímo finančáku. Jsem pojištěna v česku, v německu si neplatím důchodový ani jiný pojištění a není to povinost. A to mi řekli jak na finančáku, tak na můj poradve, kterého mě doporučili taky na finančáku, ale možná je to blb a měla bys mě děla teda daně ty, to bych pak asi opravdu platila 2000 měsíčně. nevím jak může srovnávat majitelka údajných 3 bytů daně s jednou holkou. Myslím, že naše přijmy se rapidně liší, nemyslíš?
14. února 2015 v 11:15
gcleonardo
To je blbý, zdálo se mi to docela fajn :(
do zahraničí nechci a sama na sebe bych si nevydělala, když jsem spíš začínající. jiný cluby v praze co jsou ok neznáte ,?