Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
13. října 2015 v 19:32
holky pozor!!
13. října 2015 v 19:27
lucie
Ano a pak tam byla Filipina a to byla organizatorka plaveckeho stadionu v opave a baletka garapese :D
13. října 2015 v 19:26
zaneta
Segry aha? :D ja myslela, ze to jsou brachove, co pracuji pro fbi. Ta jedna je kamoska mimozemstanu a tohle vsechno nepisou operatorky a nasrany pasaci, ktery se nudi a musi sem psat :D
13. října 2015 v 19:10
Katka France,Irsko
Taky jsem přes ní jela,do Irska. Blond paruku jsem sice mít nemusela,ale zato jsem musela kouřit bez v ceně a lízat prdele každýmu hnusákovi,co přišel
Odevzdala jsem půlku,takže jsem přijela s nulou
Po více informacích vím o dalších holkách,které prý K. okradla
13. října 2015 v 19:03
ségry L a K
já pro ně jezdila Francii 2 roky, musela jsem si vozit blond paruku a musely jsme mít 2 profily na jednu osobu, bylo to o hubu, neukládaly klienty do telefonu a x krát poslaly toho samého na oba profily a potom byl průšvih, Lucie nás nutila brát černé, napité osoby, dělaly jsme do 1-2 ráno, nehlídala čas, nezeptala se "žiješ"? s tímto chceš jet? naslibovala servis co jsem nedělaly a její slova "to uhraješ"
13. října 2015 v 17:59
Adéle
jsou to sestry? at nemluvíme o někom jiném? a pokud ano a jsou češky žijíci v Anglii, tak hlavně po Lucii jde policie v Praze, je neskutečně zlá na holky, jednu holku nutila hubnout, odbarvit si vlasy, protože podle ní vydělávají jen mladé blond a nebo extra vše v ceně, sama byla mega tlustá a nechala se odsát, pokud chceš, aby ti fungovala reklama a x krát denně ti ji nevypla a to ty se ani nemusíš dovědět a bude tě nutit aby jsi s klienty byla minimum času za moc eur a potom budeš mít zlá revíčka, tak jeď
13. října 2015 v 16:44
pro Adéle
Proč je s Katkou a Lucií spolupráce o hubu? Mám s nimi jet, tak nevím.
13. října 2015 v 16:10
europet
toje neldo jiny
13. října 2015 v 16:03
Adéle
pokud chceš ok operku napiš sem email, moje je ok a když ti nebude vyhovovat nic se neděje, ale tuto neznám. Znám Katku a Lucii jsou to sestry a dělají Finsko a Francii, ale to je o hubu s nima, ale to Irsko my k nim moc nesedí, ikdyž ony poslaly i holky do Dubaje nevěděly o tom nic.
13. října 2015 v 09:04
zaneta
Tady ti nekdo neporadi pisou tu jen pasaci nebo operatorky. Tady bych kontakt nehledala na nekoho nprmalniho
13. října 2015 v 00:46
europet
ano znam ji u me vse v pohode
12. října 2015 v 21:52
Adéla
Ahoj holky, chci se zeptat zda znáte a mate nějaké zkušenosti s touhle paní (
eurpoetoursfr@seznam.cz ). Říká si jménem Katka a děla Irsko, Finsko a Franci. Předem děkuji :-)
11. října 2015 v 00:07
masrka
pracujete některá jako erotická masérka?
10. října 2015 v 16:44
Sarlota
Ahojky holky,
Neznate nektera spolehlivou agenturu Australie? Diky mooc
10. října 2015 v 13:17
zaneta
9. října 2015 v 03:35
Pro Zanetu
Tal pokud ti staci Spanelsko konkretne jih Andalusie pisni sem kontakt ozvu se ti urcite
8. října 2015 v 18:45
zaneta
Schanim pohodovy podnik kde se da jeste dobre vydelat v zahranici nebo cr je to dost tezke neco sehnat
7. října 2015 v 10:47
Hong Kong
Holky ahoj, nemate nektera zkusenosti s praci v Hong Kongu?
6. října 2015 v 18:01
Pro Birmingham
Fakt? To mi ani neříkej,já se s ní domlouvala na spolupráci
6. října 2015 v 15:39
francie
Me jezdi kamoska do francie jiz dlouho a chytá se sc nedela oral bez..dela anal..ale to je vše