Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
20. července 2014 v 23:41
zkratky
no tak nic z toho nedělám.asi proto neznám
20. července 2014 v 23:17
:-)
cim - cum in mouth - vystrik do pusy.cif- on face - na oblicej
20. července 2014 v 23:10
zkratky
20. července 2014 v 22:30
bara
co je CIM a co CIF a co SJM???klienti se me na to ptaji ale ja nevim co je to?:))
20. července 2014 v 21:51
Holky neuražte se ale můžete mi odpovědět?
no já zatím dělám s a nemám sice nic závratného ale těch 100 tisíc mám a mě to stačí.Vím že kdybych dělala bez mám min o půl víc.ale mám své zásady.možná se ptáte proč sem dávám tak nedůležitý dotaz,ale prostě mě to jen zajímá.Díky za reakce
20. července 2014 v 21:27
Bára
také se připojuji k diskusi a radímti radši sed doma protože pokud chceš vyjet do zahraniří tak tam si moc nevyděláš to ti řikám předem.
on oral bez chce 90% chlapů a např.v Německu nebo Rakousku je normalní i CIM nebo CIF.
20. července 2014 v 21:23
lenka
no já zas žasnu že chceš dělat nebo děláš společnici a nevíš že za oral bez si chlapy radi dost připlatí a hlavně ted už dělají spoustu lubrikantu že ti to vubec nepřijde divný.
samozřejmě zakazník musí být elegantní ale vzhledem že dělám jen Irsko a severské země tak tam problém není.takže tak asi
20. července 2014 v 21:00
no budeš se divit,ale žasnu :-).
20. července 2014 v 20:53
Oral bez
S uzasem? Ja uz tuto praci delam 6 let a samozrejme,ze vetsina dela bez...ja spis zasnu nad tim,ze ty zasnes nad tim,ze to tak je :-)
20. července 2014 v 20:38
ok.beru názory.je tu někdo kdo dělá zásadně ,,s,,?Opravdu mě to zajímá.Docela s úžasem totiž zjištuju,že většina dělá bez.Dík
20. července 2014 v 20:12
Martina
Ja to take delam...kazda jsme jina. Proste mi to nevadi,beru to jako praci. Treba moje teta dela na jatkach (divne prirovnani),ale take ji ze zacatku bylo na bliti z toho,ze denne musela videt umirat tolik zirat. Ted?Bere to jako praci. Stejne tak to beru v praci ja. Osobni to pro mne neni,je to prace a tecka.
20. července 2014 v 19:51
jasně.Jen mě za to ty peníze prostě nestojí.Mám jich mín,vím to.Ale nemůžu.Fakt se bojím a navíc se štítím.Je to hrozně osobní přeci.:-(
20. července 2014 v 19:37
Pro odpověď
Já vím že zdraví je na prvním místě a máme jen jedno, ale mně to za ty peníze prostě stojí. Orální sex bez ochrany nedělám každému, jen klientovi který mi je opravdu sympatický a vždy si za něj beru příplatek, pracuji v Evropě
20. července 2014 v 19:37
Pro odpověď
Já vím že zdraví je na prvním místě a máme jen jedno, ale mně to za ty peníze prostě stojí. Orální sex bez ochrany nedělám každému, jen klientovi který mi je opravdu sympatický a vždy si za něj beru příplatek, pracuji v Evropě
20. července 2014 v 19:24
jak můžete dělat orální sex bez kondomu?Já zírám.To vám upřímně nevadí mít denně min.1-2 v puse bez ochrany?To Vám není špatně?To přeci NENÍ NORMÁLNÍ?Neuražte se,jen se ptám,jak je možné,že tohle někdo dokáže dělat?Pročítám tady diskusi a zírám.Chci někam jet,ale přece nebudu za týden orálně bez ochrany uspokojovat kohokoliv?
20. července 2014 v 19:13
Dansko
A nemohla bys mi dat kontakt na tu agenturu? Bohuzel tedy vymenou za to nic nemuzu nabidnout,tim,ze jsem 8 let mimo tuto praci,ale moc by mi to pomohlo. Muj mail
Paradiss@email.cz
20. července 2014 v 18:14
EU
Ano nemyslela jsem jen prostituci, děkuji za zastání. Jak jsem napsala, cestuji hodně a nejen jako prostitutka. Ovšem vždy když jsem někam odlétala, tak se mnou letělo i pár Rumunek, to není žádná novinka Rumunky jsou všude co se týče této branže. Po příletu většinu těch holek nepustily z letiště, a já neměla sebemenší problém.
Vím, že Rumuni to mají celkově velmi složité se získáním víza kamkoliv, nikam je nechtějí pustit a pro vyjetí někam na vízum musí mít sakra pádný důvod.
20. července 2014 v 17:50
Jezdite nektera nemec mitte?
holky jezdite nektera nemecko mitte?a nehledate spolujezdkyni?
20. července 2014 v 15:08
teri
ahoj.. hledam touto cestou kamaradku na cestu do svycarska.. nebo alespon treba tip na dobre mesto .. studio- pokud mozno ne club.. diky
20. července 2014 v 09:46
pro Dánsko
Tak v Dánsku jsem byla letos v březnu agenturu takže jsem měla zařízené.ale musím říct že výdělky mám větší ve Finsku nebo Irsku.Nevím mě Dánové připadali moc takový suchý a nároční.ale nemůžu soudit jen podle sebe třeba někdo jiný tam byl spokojený ale pro mě to je na výdělky nezajímavá země.Katka