Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
3. března 2014 v 21:56
oral bez:((
Take to delam:((((ale bez hromady baby ubrousku se neobejdu.Ale vyvrcholeni ne...to ozelim makeup...ale vim ze by to nemelo byt..irove to ale vyzaduji..prasata..hodne penez.vysoka cena
3. března 2014 v 20:58
Katie
nechápu co má za význam tvůj příspěvek ohledně níže jmenované?
3. března 2014 v 19:16
oral
Ze spermatu v ústech se můžeme nakazit infekcí viru HIV.
Existuje ale mnoho pohlavně přenosných nemocí, které riziko přenosu HIV mnohonásobně mohou zvýšit, viz dále. Tato onemocnění se přenášejí i bez výronu spermatu do úst!!!
Závažným onemocněním, kterým se můžeme nakazit při felaci je hepatitida B, lidově žloutenka, virový zánět jater.
Herpes simplex virus je původcem známých oparů na rtu – typ I, ale i velmi nepěkný genitální opar - typ II. Oba typy herpes simplex způsobují v ústech vysoce bolestivé stomatitidy (mnohočetné opary uvnitř úst).
Dalším onemocněním je kapavka, která může způsobit onemocnění zvané kapavková tonzilitida (zánět krčních mandlí) a vyskytuje se jako důsledek nechráněného orálně – genitálního sexu. Příznaky tohoto postižení krčních mandlí se vykytují u 5 až 25% nemocných kapavkou. Typické je zarudnutí a otok sliznice úst a hltanu. Možné jsou i lehké zažívací obtíže. Kapavková tonzilitida se nedá dobře odlišit od běžné „angíny.“
Tonzilitidu může způsobit i bakterie chlamydie, která je častým původcem uretritid – zánětů močové trubice.
Dalším velmi závažným onemocněním je syfilis - příjice. Syfilis je způsoben bakterií Treponema pallidum. Vstupní branou treponemy od infikovaného člověka může být kůže a sliznice kdekoliv, nejčasněji však oblast pohlaví a ústní dutiny. V závislosti od techniky intimního styku, tedy i orální sex do úst. Syfilis se může přenést i líbáním, neboť se její původce T.pallidum vyskytuje i ve slinách.
Méně častý přenos orálně-genitální cestou je u špičatých kondylomat - tzv. fíčků (condylomata accuminata). Muži, zejména však gayové, jsou nejčastější skupinou s tímto onemocněním. Kondylomata se nejčastěji vyskytují v oblasti konečníku a na hrázi – od konečníku směrem k penisu, v místech vlhké zapářky kůže. Nejdříve se tvoří malé bělavě až růžové výrůstky, které se časem zvětšují co do objemu i co do počtu. Mají bradavičnatý rozeklaný povrch a postupn
3. března 2014 v 19:15
oral
at žijou peníze holky.nechápu.
3. března 2014 v 19:15
oral
to jsou super ceny za ikapavku, syfilis...
Při pasivním orálním styku - felaci je pravděpodobnost nákazy HIV pro pasivního nižší než pro aktivního partnera. Zejména pokud aktivní navíc přijme sperma do úst, riziko ještě stoupá. Přes sliny se virus HIV nepřenáší, přestože v nich byl dokázán malý obsah HIV. Tzv. kapička touhy, kterou muž vylučuje při erekci ještě před samotným vyvrcholením představuje potenciální riziko pro přenos HIV a jiných pohlavních chorob.
3. března 2014 v 14:36
oral
no jenom za oral bez je to 20 eur a kdyz chce i strikat do pusy tak to je za dalsich 30, dohromady padesat
3. března 2014 v 13:30
ORÁL BEZ KONDOMU
za 20 tisíc budu mít normální práci.zas tak nízko se necením.a proto také u mě je nadsazené zdraví nad výdělkem a penězma.Přesto vydělám.Možná ne 200 tisíc měsíčně jak to tady malujete vy.Ale svých 100 tisíc mám.
3. března 2014 v 13:29
Orál bez
A děláte to holky jako extra servis za příplatek? A kolik si říkáte navíc?
3. března 2014 v 13:22
Pro ORÁL BEZ KONDOMU
Pokud ti nevadí jezdit jen po privátech a nechceš od téhle práce víc proč ne, tipuji že více jak 20 tisíc měsíčně nemáš
3. března 2014 v 11:18
ORÁL BEZ KONDOMU
problém je, že to chlapy chtějí.Ale já se zasekla a neudělám to.Je fakt, že se mi stane, že si klient vezme jinou holku.Mrzí ztráta peněz, ale já se cítím líp sama se sebou a hlavně člověk nikdy neví..
3. března 2014 v 10:39
Egypt
3. března 2014 v 09:37
oral
Ja jsem take delala oral bez ve Finsku a chytla jsem kapavku do krku, je to podobne angine a zabiraji na to antibiotika
3. března 2014 v 09:08
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jojo, Petra
3. března 2014 v 08:37
!!!!!!!!!!!!!!!
Asi vim ktereho borce tam zatkli a sobre mu tak uchylakovi
3. března 2014 v 08:14
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co je na tom vtipneho? Chudery holky, dobre tak pojebanemu kokotovi, ktery si myslel, ze na nej nikdo nema.
3. března 2014 v 07:40
Orál s nebo bez
Já jej dělám, rizika znám a pokud se mi klient nelíbí nebo je mi nesympatický tak mu slušně řeknu že orálek jen s kondomem, nikdy jsem neměla problém a nikdy jsem nic nechytla, kdybych jej nedělala mohla bych se s city tours rozloučit a to nechci.
3. března 2014 v 01:13
Orál "S" nebo "BEZ"
Je to tady anonymní, tak se žádná nemusí stydět přiznat jak to dělá a za kolik. Vím, že zhruba 80% holek dělá bez, v některých zemích je to už dokonce v ceně. Ráda bych věděla kde se dá ještě chytit se základním servisem a kde je už orál bez gumy prakticky nutnost.
2. března 2014 v 22:05
ORÁL BEZ KONDOMU
já ho také nedělám.Už jsem dost stará na to, abych znala rizika.Vydělávám mín.Ale byla to má volba.Ostatní holky byt mají 120kg, prsa na břichu, celulitidu i na tvářích - ale mají servis, tady kde jsem já, prostě ,,jedou,,....Já to sbírám....Nevím jaké mají zkušenosti ostatní holky....
2. března 2014 v 19:08
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2. března 2014 v 10:50
Jana
Ahoj holky hledam k sobe kamaradku na tours do Finska pres moji operatorku ve dvou se to lepe tahne.Hledam spolehlivou holku.Pis na emaila
monikafra@email.cz