Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
9. března 2016 v 06:28
Pro 21:04
Na testy se chodí jednou za tři měsíce ne jednou za půl roku, další šlapka prolezlá nemocema :(
8. března 2016 v 21:04
Medicentrum
Já vím,četla jsem to na stránkách,jen mi jde právě spíš o to,co jim říct,když je budu chtít jednou za půl roku,jestli jít s pravdou ven nebo jestli máte nějakou spolehlivou výmluvu
8. března 2016 v 20:20
Medicentrum
Chodím tam už pár let. Výsledky po tel. jsou zdarma. Pokud potřebuješ potvrzení elektronicky (po emailu) nebo na papíře s razítkem,stojí to 2 000 (to vím,když jsem to musela mít na natáčení). Jinak tam můžeš chodit často,jak chceš a ne jen jednou ročně,jak tu někdo psal. Koneckonců když tam zavoláš,jen ti to potvrdí
8. března 2016 v 20:01
Zlodejka
Jak jsem to mela vedet ze krade ??
8. března 2016 v 19:50
medicentrum 18.11
jsi normální??? holka se zeptá slušně a ty odpovís jako zlý člověk
8. března 2016 v 19:08
pro zlodejka
Predpokladam,ze tu odpoved ji napsala sama zlodejka. Nebo holka,ktera toho ma v hlave zhruba tolik jako zkusenosti s touhle branzi a cestovanim....
8. března 2016 v 18:41
Medicentrum
Nemusíš hned urážet.Blbá seš asi ty,protože jak jsem říkala,už jsem tam byla a neplatila jsem vůbec nic
8. března 2016 v 18:28
Zlodejka
Tak sni nemas jezdit
8. března 2016 v 18:11
Pro Medicentrum
8. března 2016 v 18:01
Zlodejka
Bacha na renatu dostalkovou okradla me v Irsku
8. března 2016 v 16:41
Medicentrum
Chodíte některá do medicentra na testy? Co jim řeknete,proč tam jdete? Já jim řekla,že jsem zjistila,že mě přítel podváděl,ale nemůžu tohle říkat pokaždý,když tam půjdu a nevím,jestli je dobrý jim říct pravdu...
8. března 2016 v 16:02
Z.
Jeste ze jsi nam to napsala. Vsem se nam ulevilo.
8. března 2016 v 15:54
Pro všechny.
Tohle nemá smysl. Vyjádřila jsem svůj názor, toť vše, a je mi upřímně jedno, zda se někomu líbí a nebo ne! ;-)
8. března 2016 v 15:23
pro 12:59
Jezisi,prostitutka,ktera se vyzna v IT oboru...co nas jeste ceka?....
8. března 2016 v 13:40
pro 13:05
Takze by se na diskuznim foru melo jen chvalit a psat pouze kladne a pozitivni prispevky? Ta holka jen chtela predat info a zkusenost dal,a od toho si myslim tyhle fora jsou. A ze nekomu slapla evidentne na kuri oko,to je vec druha.
8. března 2016 v 13:22
12.27
a spinit holky a vyhrožovat, že pošlu jejich selfie, abych dokázala, co za ,osklivku, dojelo na termín? je normální? žádná Blankazde nebyla jmenovana az do doby, co sezde objevil prispevek, ze to v Brede nejde. A mimochodem nejede to tam.Mela jsem to štěstí to zkusit.Ztráta času a peněz za cestu.Zlaté Německo
8. března 2016 v 13:05
Pro Adélu
Ano, holky si tu mají vyměňovat zkušenosti, ale místo toho se tu do sebe pouští, nadávají si a uráží se. Já tu zdůrazním, že nejsem Katka, a holčina mi napíše tohle ? Ne, to podle mého není účel fora, a někdo by se o to měl začít starat. Sepsat pravdila fora a těm kdo je nebudou dodržovat prostě zablokovat IP adresu-přístup. Jinak to tu nemá smysl. :-)
8. března 2016 v 13:02
12.27
si myslíš, že jsme blbe???objeví se zde ne kladný příspěvek na Bredu a hned se zde začne spinit holka jménem Blanka. Chytré holky si to dají dohromady.
8. března 2016 v 13:02
12:27
Že by opět majitelka...?

8. března 2016 v 12:59
Pro 12:54
A věříš že je mi jedno čemu věříš Ty ? Kdyby si byla normální, tak na tomhle foru vůbec nesedíš ale vyděláváš. Tak kde je asi problém ? V době kdy Katka psala první příspěvěk jsem seděla vedle ní,že bychom byly dvojčata ? Nebo bychom se naklonovaly ? Bože, bože..No nic,hádat se z blbcem nemá smysl. ;-) Mezi námi,.jí píši z ČR, Katka z Holandska, tak to asi nebudeme jedna,osoba.Klidně si nech zjistit IP adresu, inteligente. Pak Ti úsměv zmizí, to mi věř. ;-)