Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
26. května 2014 v 14:36
Pro Radu
Ahoj urco je to dobry napad jinak stranek pro blacklist je hodne a bylo by fajn sem jeji popis dat i s odkazem na jeji fotky pokud mas fotky se daji vlozit treba na rajce.idnes.cz :)
26. května 2014 v 11:31
rada
Ahojky, potrebuji poradit....seznamila jsem se s jednou holcinou, ktera nejdrive byla kamaradka a pak zmizela i s penezi....bohuzel az ted se dozvidam, ze jsem nebyla jedina...asi ted na nejakou dobu bude pracovat v cr, nevim....jen bych nechtela aby nekdo nalatel...ona vazne dokaze hrat chuderku a super kamosku a pak si jen vymysli...nebo ji se vymyslet si znasilneni...
Chtela bych vedet jaka je nejlepsi stranka pro black list a zda si myslite, ze bych aspon popis a jeji jmeno mela napsat i zde...
Holky prosim berte to vazne, pac tahle cestuje po evrope a ted zjistuji ze nejsem jedina, tak se z niceho nic muze objevit u vas ci kamaradek!
26. května 2014 v 07:46
Dafy
shanim kontakt na dusseldorfff -spolecnice
26. května 2014 v 07:46
Dafy
ahoj ma nekdo kontakt na italii ohledne prace spolecnice max 20 dni,,,,?
26. května 2014 v 03:44
Jitka
Ja jsem momentalne v USA na vizum "Work and travel", coz je vizum J-1. Dostala jsem ho uplne bez problemu,nebyla zadna potreba dokazovat prijmy v CR a tak. Dalsi moznosti jak ziskat vizum je prihlasit se do nejakeho programu campu,coz znamena,ze se prihlasite do nejakeho predepsaneho programu primo od vlady US (prace v campu napr 3 mesice a pak mate vizum na dalsich 9 mesicu,kdy pracovat uz nemusite)....muzete cestovat a nebo "pracovat",ale jinak. Coz znamena delat spolecnici nebo prostitutku. Je plno moznosti jak vizum ziskat,ne vzdy uplne jednoduchych,ale ty moznosti jsou!!!! Boze muj,at tu nikdo nepise zhovadilosti,ja to nejde. Znam tolik holek co to tak udelaly,jen aby tu mohly slapat. Jak uz tu dole nekdo psal,kdyz se chce,jde vsechno!
26. května 2014 v 02:07
Marketa
Holky ne vzdy je to s tema vizama tak lehky. Ja do USA nikdy jet nechtela,ale vim to od jedne zname co tam jezdila pracovat. Ona vizum (polopracovni) bez problemu dostala,ale jeji znama,ktera chtela jet s ni ho nedostala a to mela v CR zivnostat a zavedeny kadernicky salon! Ale take nechapu ty polousmevne komentare....a co vizova povinnost?
No hovno asi....ta co tam dela asi nevi,ze je to potreba.....
25. května 2014 v 23:14
Pro Lenku
Prosim te Lenko,tady nic nepis o zadnych vizech. Tady je kazda chytra jak radio,ma pravickou skolu a je to odbornice na udelovani viz....ja kdyz jednou napsala,ze mam studijni vizum do USA na rok,tak mi holky psaly,ze si ty vymysly mam nechat pro sebe. NECHAPALA JSEM !!!!! Je to tu pi...vedle pi...neda se tu o nicem diskutovat,jak uciti,ze si jen o trochu lepsi nez ony a nebo ze mas jen o trochu lepsi pracovni misto nez ony.
25. května 2014 v 22:44
Marika AUSTRALIE
Mam dotaz,proc te po treti vratili z Australie? Ma sestra tam ma pritele a jezdi tam dvakrat do roka na dva mesice. Uz to tak ma 2 a pul roku a nikdy ji nevratili zpet. V CR ma zivnostak a u sebe vzdy hodne penez (v podobe cestovanich seku). Oni tam hodne kontroluji,ale jiz po treti,aby nekoho vratili zpet??? Ja tam byla na navsteve 5krat a take nikdy zadny problem,jen kontrolovali,kolik mam penez. Nebrali na vedomi kreditku,chteli bud seky nebo hotovost....diky za odpoved.
25. května 2014 v 22:26
Vizum
Souhlasim s tim,ze tady pisou ty bludy husy co nevytahly v zivote paty z Evropy. Nemuzu tvrdit,ze ziskat US vizum bylo lehke,dokonce jsem se musela nechat na cerno zamestnat v CR a rok cekat,ale nebylo to nemozne. Kdyz se chce,jde vsechno. Ta co tady posmesne pise,co vizova povinnost,by se mela chytit za ten jeji rypak,skocit do zachoda a splachnout. Bude to asi tak trochu neschopny tvor,co umi jen rypat.
25. května 2014 v 22:03
Pro Lenku
Lenko ja mam dva pasy - cesky a kanadsky a kdyz jsem to tady jednou napsala,tak se na mne holky sesypaly jako supy,ze to neni mozne atd....take jsem mela chut nejak jim poslat kopie pasu na maily,ale pak jsem si rekla,co se vubec s kravama rozcilovat. Takove ty podezirave komentare sem pridavaji nandy z nemeckych a svycarskych privatu,co nikdy nikde jinde nebyly a ani nebudou s takovym pristupem. Hezky vecer a klid.
25. května 2014 v 21:46
Lenka
No ja se tady ale nechtela puvodne o nicem s nikym dohadovat,reagovala jsem jen na to,ze se mesic v jednom meste delat da a hned blbe reakce typu....a co vizum???
No co to je? Predopkladam,ze holky co delaji tuto praci,tak maji prachy, aspon jednu nemovitost a prachy na zaplaceni treba te skoly v USA,takze neni problem to vizum ziskat. Nerikam,ze vsechny,to ne,ale kdyz budou chtit,tak si nejakou cestu jak ho ziskat najdou. Ja si sehnala agenturu co zajistovala praci au pair a bylo to. Nechci tady urazet,ale dost z diskutujicich mi prijde totalne primitivnich!
25. května 2014 v 21:38
Pro Lenku
Ahoj Lenko,nechapu,ze se tady rozcilujes. Se mnou se jedna holka hadala do krve,ze vizum do USA proste nedostanu,i kdybych se postavila na hlavu. Pak me tak nasrala,ze jsem ji po mailu poslala to vizum nascenovane (coz uznavam,ze nebylo uplne nejchytrejsi). Trubka mi pak tvrdila,ze to je nejaky fake. Nema to cenu s nima. Pokud ho ony nedostaly a nebo si nektere ani nezadaly,tak jim nevysvetlis,ze ty ho muzes mit. U mne to resilo to,ze mam v CR zivnostak,nemovitost a na ucte dost penez.....ale neee.ony ho nemaji,tak prece nikdo :-) Byt tebou,tak se tady do diskuze o tomhle nezapojuju. Pekny vecer. Pavlina
25. května 2014 v 21:24
Lenka
Jinak jak tu nejaka pise,ze vizova povinnost ji nic nerika - te holce v SF - ano rika,pokud chcete v USA zustat dele jak 3 mesice,tak si vizum udelat musite. Co je to za debilnoi otazku? Resenim je napriklad zapsani (a nasledna povinna ucast!) v jazykove skole. Da se to zaridit i navstevou 3 krat tydne,u cehoz jde i pracovat. Mne prijde,ze tady kazdy kazdeho podezriva ze lzi,ale nechapu proc. Holky tu jsou jaksi omezene a to ze ony nenasly zpusob,jak dostat vizum,nebo jak pracovat nekde dele jak mesic,tak to neznamena,ze to nikdy jiny nevi a neumi zaridit. Uz jsem to tady psala jednou,nez psat hovadiny,tak radsi nepiste nic.
25. května 2014 v 21:20
Lenka
Nechystam,uz nemuzu na tak dlouho odjet,mam pritele a myslim,ze by nevzal,kdybych byla nekolik mesicu pryc ,takze ted muzu max tak do Finska nebo Francie.
25. května 2014 v 20:38
Pro Au
ja jela 2x a bez problemu a po 3ti mne z letiste vratily do cr zpet s tim, ze muzu znovu az za 3 roky :(
25. května 2014 v 20:38
Pro Singapour
muzu poprosit o kontakt ? dekuji
25. května 2014 v 20:24
Pro Lenku
A chystas se tam zpatky?
25. května 2014 v 20:12
Lenka
Puvodne jsem tam jela jako au-pair - vizum jsem mela na rok. Prace tam bylo celych pul roku hodne a hlavne v LA jsou jine ceny nez napriklad na vychode USA,takze jedna prace denne by i stacila,ale vetsinou byly 2 az 3. Je to vazne blbost,ze tady nekdo pise,ze mesic na jednom miste se byt neda.
25. května 2014 v 16:45
Patricie- peníze
Patricie, pokud chceš peníze dostat nepozorovaně do čech, hoď je normálně do balíčku a pošli ho poštou. Doporučeně. Je to spolehlivé a nenápadné.
25. května 2014 v 15:44
Anglie - Londýn
Holky jak je to s prací v Anglii konkrétně myslím Londýn dá se tak vydělat? Děkuji :)