Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
9. března 2014 v 11:53
singapur
no ved to, ja som chcela pomoct babam a dala som kontakt na osobu zo ktorou som bola spokojna a okamzito ze nie ze to len reklama a neviem co. Ale to naozaj nema zmysol sa rozcilovat. Nech sa kazdy stara o seba a sam skusi a hlada.
9. března 2014 v 11:37
Singapur
Take dekuji....ale ona se tady objevi nejaka pica co bude tvrdit,ze je to jen reklama....holky co sem prispivaji jsou po vetsine divne....
9. března 2014 v 11:17
Singapur
Take dekuji za stranku (i kdyz nebyla urcena primo mne) - konecne sem nekdo dava INFORMACE !!!! Neco kvuli cemu toto forum vzniklo.
9. března 2014 v 11:04
singapur
moc moc moc dekuji
9. března 2014 v 10:53
singapur
a muzes dat kontakt na agenturu a kolik jsi vydelala a za jak dlouho. dekuji
9. března 2014 v 10:48
Singapur
Ahoj,ja byla v Singapuru jen trikrat,pokazde s jinou ag,ale ani jedna si n ebrala pulku,to snad zadna z nich nedela,vetsinou si berou 20-30 procent....neni to jako ty vydriduchove z Evropy. Stejne tak v USA - tam take zadne pul na pul nefunguje. Holka ma vzdy vyrazne vice.
9. března 2014 v 10:40
Pro Singapur
Holky prosím vás, jaké jsou tam normální dobré ceny? Já jsem našla ruské agentury s $500/h. Není to málo? Pŕedpokládám, že si ještě berou půlku. $250 se mi zdá na Singapur málo.
9. března 2014 v 10:34
Monika
nevadi stava se
9. března 2014 v 10:32
monika
jo tak jsem to spatne pochopila
9. března 2014 v 10:31
moncheri
JE tedka nekdo v moncheri v Nemecku?DIvala sem se na internet a uz tam nejsou moc ty holky co tam vzdycky byli a ja bysem to chtela skusit
9. března 2014 v 10:30
Monika
ja taky nerikam že mne obvinuješ jen jsem chtela napsat že maš pravdu
9. března 2014 v 10:28
pro moniku
ja jen upozonuju z niceho te neobvinuju
9. března 2014 v 10:21
Monika
Ja nechci po žadne holce nic at si vše sama hradi!Ja hledam pouze partačku a to je vše!Je mi lito čo se ti stalo a taky sama vim žš holky občaš jsu pekny svine
9. března 2014 v 10:21
Ibiza
zkousel nekdo tour na ibize? uz se tu o tom psalo drive.... a kanary???
9. března 2014 v 10:14
pro moniku
davejte si pozor na holky co hledaji k sobe kamaradky na tour, uz se mi to stalo, pry vse zaridi a ze potrebuje na reklamu a na najem a ze to zaplati kartou svoji a at ji to poslu westernem a pak uz se neozvala a prachy v prdeli!!! Holky nektere co tu pisou si hrajou na nej kamosky a jsou to pekny svine!!!!
9. března 2014 v 10:04
Singapur
Pripojuji se k prispevku dole,v Singapuru to stale jde,jen asi vice hlidaji,jak jezdis casteji,tak vraceji. Znam tri holky co tam uz nepustili...Pracovala jsme pro agenturu z Izraele,ale uz Singapur nedelaji,posilaji pouze do Tel Avivu ted. Hodne uspechu zpet v praci Heleno :-)
9. března 2014 v 09:44
pro nikaextra222@gmail.cz
Krásne sama o sebe pišeš a doporučuješ sa
9. března 2014 v 09:41
Pro Singapur
Ahoj,ja delala Singapur do minuleho roku,byla jsem 8 krat a pak me tam uz nepustili...z letiste me vratili zpet do Evropy. Byla jsem se 3 agenturami,spokojena jsem byla se vsema,hledej agentury ruske! Zni to divne,ale maji tam dobrou povest a prace bylo vzdy dost. Menila jsem je jen z toho duvodu,ze kdyz jsem chtela,tak ne vzdy mela agentura se kterou jsem byla predtim volno. V cistem mi vydelek vzdy vychazel okolo 7000 americkych dolaru tydne. Jezdila jsem na mesic. Jak pises,ze je agentur hodne,tak asi vis,jak a kde presne hledat. Vybirej vzdy ty co jsou na prednich mistech v googlu...tak to delala ja a nikdy jsem nelitovala. Prace tam jde porad,kamaradka tam ted je. Uz po devate a ji to prochazi...pekny den,Iva
9. března 2014 v 09:35
Monika
to neni pravda'Ja mam vyšší ceny a praci mam čož je supr!Nebudu jako ostatne čeky co maji 80eur na 30min promin a ješte kurvi ceny ostatnim holkam co vypadaji dobre.Ma operatorka ma skušenosti a nemužu se na ni štežovat.Taky jde o to jak holka vypada podle toho je i prace
9. března 2014 v 09:27
Singapur
Dobry den,mam dotaz ohledne Singapuru,jezdila jsem pred 4 lety,byla jsem tam dohromady temer 9 mesicu (na 4 casti),prace v te dobe bylo hodne,v prumeru urcite okolo 1200 dolaru denne,ale pak jsem byla na materske a ted bych se chtela vratit k teto praci. Agentura se kterou jsem jezdila uz asi nefunguje,nemuzu je najit. Mate nektera z vas kontakty na ag v Singapuru? Nebo mi aspon reknete,jestli to tam jde,agentur je na netu plno...diky,Helena