Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
3. února 2014 v 14:01
Izrael
Ta slecna co tady pise,ze to v Izraeli neni legalni je pekne blba. Legalni to tam je,pokud nemate pasaka. Izrael delam jich 6 let...ZJISTI SI INFO A PAK POUCUJ !!!!! Katerina
3. února 2014 v 12:25
Ivetě
Ty krémy,co psala slečna pode mnou,jsou spíš když už ti začíná mykóza,ale rozhodně tím nic nezkazíš.Co je dobrý,tak je femigel,to si vstříkneš dovnitř,necháš přes noc působit a druhý den se to dá.Jako úplně to nevoní,ale zabere to,umeješ to a máš klid
jinak je dobrý používat lubrikant-asi zbytečný doporučení,ale zažila jsem i holky,které ho nepoužívaj a pak se diví,že jsou sedřený...
3. února 2014 v 02:29
Pro Ivetu
Buď Canesten, Canespor nebo Gyno-Pevaryl, ovsem nejlepe se mi osvedcil prave Canespor :)
3. února 2014 v 02:26
Iveta
Holky, asi budu mít hloupý dotaz, ale co používáté (krém, emulze, atd), když hodně souložíte nebo má klient holt velký penis a dost do vás buší a opravdu vás tam dole už bolí, ale musíte pracovat dál. Existuje nějaká zázračná mastička, která přes noc zabere?
3. února 2014 v 01:18
Izrael
Tak v Izraeli je prostituce nelegalni?
Boze,boze,holka....mysli hlavou,zjistuj.....kdyz uz tedy chces "HRAT" chytrou.
3. února 2014 v 01:15
Irsko
nevyhazuji? mozna tebe....asi si hnusna a nikdo nepozna,ze jsi kurva,co?
3. února 2014 v 01:15
Pro Irsko...
No jo...praveze ze nejmene a ja znam plno holek,co v Irsku vyhodili....to ze nevyhazuji tebe,jeste neznamena,ze nevyhazuji nikoho.
3. února 2014 v 01:13
Izrael
Co to tady meles,ze je to v Izraeli nelegalni? Bylas tam? V Tel Avivu je na ulici tolik ruskych slapek,ze bys teda koukala. Jsi uboha. Nechces si tam tahat konkurenci nebo co? Vzdy me ty bludy co tady nektere holky pisi dokazou vytocit !!!!!
3. února 2014 v 01:12
Izrael
V Irsku na hotelech jim to vadi praveze nejmene.
3. února 2014 v 01:05
Ilona
Hm...tak to je docela ster pro tu chytrolinku
jinak holky diky za odkazy.
3. února 2014 v 01:03
Pro chytrou ohledne Izraele....
3. února 2014 v 00:57
Izrael
Dobry vecer,pisu sem dnes poprve,zadny z prispevku jsme tu zatim ohledne Izraele nenapsala....ale....v Izraeli jsem byla pracovne v lednu 2013 a mela jsem policejni kontrolu. Ja a jeste dve holky. Nevim jak to tam je ted,ale nam bylo uplne jasne receno,ze at si je neprejem,pokud tam delame pro agenturu! Zjistili,ze mame pracovni tel na pokojich a ze jsme independent,tak normalne odesli. takze jsi trochu mimo ty....jak tam delas sama na sebe,tak te vetsinou resi jen hotely a ne policie....hotelum to tam vadi,to je fakt - asi tak jako ve Francii ci Irsku. S pozdravem Johana
2. února 2014 v 23:56
Pro Izrael
Ve vetsine zemi je prace legalni pokud ji slecna dela sama na sebe v izraeli neni legalni ani to pokud holka dela sama na sebe nez nekam vyrazite chtelo by si t zjistit informace nez tu nekoho zacnete urazet asi nic jineho neumite
2. února 2014 v 23:17
Pro Slovenku
Ano je,protoze vyplody co tady Slovenky obcas pisou jsou vazne katastrofa. Nehazim vsechny do jednoho pytle,ale povetsinou to desne proste je. Bez urazky.
2. února 2014 v 23:12
sebesta
TAKZE TOTO JE LEN PRE CESKY?
2. února 2014 v 22:26
Legalni prace - IZRAEL
Ach jo...holka ty jsi ale trdloň :-) :-) :-) takze ono to tam neni legalni jo? No nekecej!
2. února 2014 v 22:18
?
A jestli máš srst,tak.. mě to snad ani nepřekvapuje
2. února 2014 v 22:06
?
No jak psaly holky,měla bys fotky zadarmo,takže sex cca za 6-7 tisíc,to je práce,ne?
pročti si pár stránek,co se tu psalo dřív o Slovenkách a udělejte si svoje fórum
2. února 2014 v 21:57
sebesta
ako sorry ale ja normalny zivot od pracovneho oddelujem...praca je praca, to su peniaze, ale v sukromi mam svoje zasady- so zenatymi muzmi nespavam, je mi to proti srsti....
2. února 2014 v 21:24
Legalni....
Jezis ty si blba ...tak nelegalni rikas? Kde tedy ta prace legalni je? Nemecko,Rakousko,Svajc (a to ne vzdy za vsech podminek). Kam tedy jeste muzem jet podle tebe? V Cechach to take tak uplne legalni neni,takze ani tady delat nemuzem,ze?