Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
11. října 2013 v 19:26
Foto Angel
Ok,díky :)
11. října 2013 v 19:15
Foto Angel
Tahle fotografka je naprosto diskrétní normálně jí narovinu řekni co děláš a že potřebuješ fotky
11. října 2013 v 19:07
Holansko
Holky mevite nekdo do jakych novin se dava reklama v holansku
11. října 2013 v 18:48
Foto Angel
Někdo tu doporučoval tuto fotografku,fotky má nádherný,tak bych k ní chtěla jít,ale říkáte jí,k jakým je to účelům?Nebo mam dělat,jako že je to pro přítele a tak...dřív jsem měla fotky u Stohla a jemu je to jedno,tak to bylo v pohodě :) jde mi o to,jestli ona je diskrétní nebo je lepší si něco vymyslet
11. října 2013 v 14:45
Francii
Jj,já tam chci začátkem listopadu,asi Lyon a pak jih,když říkáte,že Paříž nejde :(
11. října 2013 v 14:44
Řecko
Asi vím,jakou agenturu myslím.Je zahraniční a dělají jen Itálii,Belgii a Řecko?Já od nich byla v Itálii a nešlo mi to,tak už nikdy víc,ale ta agentura byla v pohodě,tak bych to Řecko asi zkusila,když tě tam chtějí poslat,oni přece musí vědět nejlíp,kde to jde a kde mají nejvíc klientely
11. října 2013 v 14:30
Pro Recko
11. října 2013 v 14:27
IZR
Neznam nikoho kdo by jezdil Izrael,muzete sem hodit nejake stranky?
11. října 2013 v 14:25
Pro Izrael....
Holky mam podobne informace ohledne Izraele...ale to nejsou privaty nebo city toury,ale normalni eskorty,je to tak? Ja totiz pred casem psala jedne agenture a napsali mi,ze spoluprace mozna je,ale nemaji ubytovani,takze bych tam musela ze sveho platit pronajem bytu nebo hotel....
11. října 2013 v 14:23
Izrael
Ahoj,ja take znam slecnu co tam jezdi. No a take Ruska,takze predpokladam,ze Rusky to tam maji podchycene,respektive ruske agentury. Muzu se ti poptat jak ji to tam jde,vim,ze jezdi uz 3 roky,vraci se tam trikrat do roka kvuli vizu,casteji nemuze. Zeptam se a pak sem pisnu infa.
11. října 2013 v 14:14
Izrael
Holky jezdim pracovat na Kanarske ostrovy a ted jsme tu poznala Rusky co jezdi pracovat do Izraele,ukazovali mi stranky a ceny jsou tak okolo 500 dolaru na hodinu. Byla tam nektera z vas? Rada bych se tam vydala,ale ne sama. Holky tvrdi,ze denne maji v prumeru 2 klienty,coz je v cistem pro holku okolo 600 dolaru,jezdi se na 2-4 tydny.
Uz jsme o Izraeli slysela driv,ale nikdy jsme nepotkala nikoho,kdo by tam delal,az ted.
11. října 2013 v 14:12
Recko
Dej sem svuj mail....poslu ti ho
11. října 2013 v 14:05
Recko
To netusim nikdy jsem tam nebyla ale myslim ze klidne mizes vyrazit muzu se zeptat na kontakt na tu agenturu? Dekuji.
11. října 2013 v 14:04
Recko
Chtela bych poprosit o radu,jezdim do Belgie a Italie s jednou agenturou,prace od nich vzdy je dost,ted me chteji poslat i do Recka,co myslite,mam jet? Nejezdite tam nektera z vas ted? Ja jezdila pred 5ti lety,od te doby jsme nebyla,tehdy to tam bylo hodne dobre,ale ej to uz dlouho
11. října 2013 v 13:57
Monika
Holky ja sice nevim jak vam jde prace ve Francii jindy,ale ja jezdim do Francie dvakrat do roka a to duben a kveten a rijen a listopad. Je to pro mne nejlepsi obdobi uz 6 let za sebou.
Takze treba pro mne je ted nejlepsi obdobi....
11. října 2013 v 13:54
Francie
Oni dane plati tusim nekdy v rijnu a jak uz tady nekdo napsal maji ted prazdniny
11. října 2013 v 13:54
Lenka
Aha tak začátek listopadu ?
11. října 2013 v 13:46
Francie
A hlavně od 19týho jsou tam prázdniny :-/
11. října 2013 v 13:13
Isabella
Ted dane? Ja si to zjistovala,ty se tam ted neplati :-(
11. října 2013 v 13:10
Yasmin
Ahoj holky máte někdo skušenost s anglii ? přesněji s Glasgow ? má tam prí někdo soukromý privátek .. tak se chci zeptat či někdo nevíte nebo by někdo nechtěl jet semnou ?