Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
26. května 2013 v 17:42
maserka
26. května 2013 v 17:42
maserka
holky, nejezdi nektera z Vas masirovat???
neshanite kamarádku? ja v pohode, zdrava, nekuracka atd ATD ATD...
26. května 2013 v 17:41
maserka pro owo
jj, mas uplnou pravdu, HOLKY SE BOJI CHODIT NA TESTY, tim to bohužel delaji ještě horsi, v zacatku neceho se da lecos zachranit...:-)
26. května 2013 v 16:37
OWO
Ja tuhle praci s prestavkama delam 3 roky a nikdy v zivote jsem bez gumy nekourila, a ani bych to neudelala pokud to nejaky klient chce zahrauji to do autu ze mne boli zub a mam tam poraneni takze to nejde... Holky, ktere toto delaji si neuvedomuji, ze HIV je pocatecni stadium AIDS!!! Nechapu jak nekdo neco takoveho muze delat... takovy clovek buud nevi jak si zkazi zivot a nebo je vazne hloupy!!! Tohle je, ale jen muj nazor :)
26. května 2013 v 14:28
jasně
ale stejně si myslím, že za pár let to většina holek pozná na zdraví..je to šílené v jakém množství a jak ,,volně,, to funguje v erotice..
26. května 2013 v 12:17
oral bez
Ahoj.AIDS CHYTIS JEN KREV NA KREV.SEX BEZ GUMY
POKAD DELAS ORAL BEZ A MAS ROZPRASKANOU PUSU TAK ANO, JE TO NEBEZPECNE.ALE SLINY nejsou.Me to prijde nechutne.Kdysi jsem to taly delala a chytla jsem CHLAMYDIE do krku.poznas to tak, ze te boli porad v krku na mandlich
Bohuzrl doba je zla.Velka kpmkurence a vsichni ho chtejo.
Ja prestala a taky jsem si vydelala!!!mela jsem kliose co to nevyzadovali
26. května 2013 v 10:52
dotaz - orál bez
26. května 2013 v 10:37
hallo
Rakousko,soukromí klub v lázeňském městě,kousek za Vídní,slušné jednání,jazyk není nutný,já se učila za pochodu,čistý,ůtulný,dobré výdělky za drinky i pokoj.stálá klientela,a fér holky,a systém kde si vydělají všechny holky,ne jen dvě nejhezčí,v okolí pár set metrů obchody,potraviny služby,doporučuji,sama tam občas jezdím,vede to Rakouský pár,žádní rumuni atd.bezplatné ubytování,kdo má zájem pošlu info meilem:
supersova@seznam.cz
26. května 2013 v 09:20
hi
bacha na tu roštandu co se domluví a pak jí náhle onemocní otec den před ojez je fakt trapná ja ji zajistila i odvoz
25. května 2013 v 17:17
Singhapore
Nějaké informace, zda to tam jde dobře atd .. ??? Dík
25. května 2013 v 17:11
Canada Toronto
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zda někdo nevíte, jak to jde v Toronto s prací ??? Děkuji za každé informace
25. května 2013 v 17:00
Tereza pro Nellu
25. května 2013 v 16:37
Jana
25. května 2013 v 10:52
nella
Ahoj, zkousela jsem ti poslat mail, ale asi to neni spravna adresa a nebo mas plnou schranku
25. května 2013 v 00:25
nella
25. května 2013 v 00:23
nella
24. května 2013 v 22:00
maserka
ahoj holky, není tu mezi Vama nejaka fajn holka, i starsi, co jezdi nekam do ciziny a dela masaze???a nehledate s sebou kolegyňku? jsem nekonfliktni, nekuracka, usmevava, vyborna AJ.
Odjet mohu kdykoliv.
Terezka
napiste mi do mailu, jen upozornuji, ze nemam zajem o sex,,,dekuju
chattygirl86@seznam.cz
24. května 2013 v 21:50
nella
byla by tu kamaradka na cesty? Spolehliva? Co nezrusi cestu den predem? nejlip z Prahy, okolo 25
24. května 2013 v 20:30
ahoj
JESTE SEM NEKDO CHODÍ SAMÉ BLAFY
24. května 2013 v 16:43
privat LUCKY PRAHA, BELLE
ahoj holky, jen chci potvrdit co tu psala Belle, vše na tomto private ok, kvalitní a funkční reklama a zvedání telefonů přes operátorku funguje, jsem tu spokojená, tak 5 klientů denně mám. ZÁDNÁ BUZERACE, POHODKA A KLÍDEK. Takže doporučuji. V dosahu metra C. hodně štěstí všem