9. května 2013 v 13:40
Holky, dlouho jsem tady nechodila, ale musim zde napsat svou zkusenost se studiem RED LIGHT ve Svycarsku. Jezdila jsem tam a muzu rict, ze neznam misto, kde by se vice pomlouvalo. Jsem zvykla si vydelat i 100 000 tydne. Ke klientum se chovam velmi dobre a nedelam zadne extra a presto si vydelam.. Ve studiu vas sefka nuti delat to, co nechcete, nedej boze, kdyz nechodi klienti, tak k tomu ma vzdycky nejaky duvod. Holky se tam silene pomlouvaji, ale sefka k tomu velmi dopomaha :D je to tam az smesne, co se o sobe dozvite, nedej boze, kdyz chcete byt na pokoji a nebavit se moc s ostatnimi holky, tak uz potom jste divne. Je to tam sice velmi pekne, ale silena buzerace, napr. kdyz je treba pidi cmouha na zrcadle nebo spatne narovnane polstare :D Holky se jí tam malokdy vraci, vzdycky jsem si vsude vydelala opravdu krasne penize, ale tohle bylo nejhorsi misto, ktere jsem vyzkousela. Kdyz ma holka 1500 za tyden, tak je stastna.. coz je podle me bida. Holky ji tam casto utikaji.. Ze zacatku se vam to tam zda fajn, ale zanedlouho sefku prokouknete, jaka je falesna, takovy pristup jsem nikde nezazila, za me rozhodne red light ne.