Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
9. července 2015 v 12:01
pro 01.14
Vy jste to tady přivedly do extremů- můžu přeci byt independent a platit si pro sve pohodlí telefonistku,ne? Ona pracuje pro mě,ne já pro ni.
To je jako vlastnit firmu a říct že ji nešefuji protože tam mám zaměstnance
9. července 2015 v 01:14
Pro 16:17
Slečna má pravdu, nechápu, ak se můžeš považovat za independent, když jezdíš s operátorkou, to by pak dle tvých slov mohla být independent i slečna, co jezdí pod agenturou, protože ta taky odevzdává provizi, je jedno že vyšší, ale odevzdává, independent jsou dívky, které pracují samy na sebe, a které si samy zvedají telefony, ne takové co jezdí s agenturou či operátorkou, protože holka co jezdí s agenturou je závislá na agentuře, no a ty zase na operátorce
8. července 2015 v 23:21
Švýcarsko
Zurych a Geneva
8. července 2015 v 21:21
pro švýcarsko
tam je jich víc, kde budeš?
8. července 2015 v 21:20
švédsko
ahoj holky, prosím kam se dává reklama ve Švédsku? děkuji Nicol
8. července 2015 v 20:41
Pro 16:17
Ano pokud máš někoho kdo ti berte telefony nejsi independent, protože odevzdáváš určitou provizi, independent slečna si vše dělá sama, je nezávislá, ty jsi závislá na operátorce a na tom kolik ti ona pošle klientů.
8. července 2015 v 20:20
Švýcarsko
holky nevíte reklamu ve Švýcarsku ?
8. července 2015 v 16:17
pre 13.21
sa spamataj- to uz ako nie som independent, lebo mam telefonistku? si z akej dediny vysla do sveta? independent je, ze nad sebou nemam sefa al sefku a ani manazera ci agenturu, ked chcem volno, nuz hold, ma ho aj operatorka, nie som na nej zavisla, ale ked raz nemam nervy na uchylakov, ktori by ma vytacali a tak by som bola zla na klientov, ak si radsej priplatim operatorke....
8. července 2015 v 13:21
Pro Andy
Holka, co má zapotřebí si tu dělat reklamu, ansi moc inteligentní nebude, nehledě na to, že nemáš ani páru co to znamená slovíčko independent, tzn slečna si vše, ale naprosto vše dělá sama, od ubytování, přes reklamu a telefony, není na nikom závislá ani na operátorce či pasačce
8. července 2015 v 12:24
Andy pro nemecko
neměla bys zájem o práci i mimo německo? Mám velice dobré zkušenosti i z jiných zemí. Momentálně nepracuji, ale můžu ti vše zařídit či poradit, vysvětlit. Nejsem agentura, pasák, nikdo pro mě nepracuje, nechci sumy z tvých výdělků apod. čistě seriozně. Kdybys chtěla něco vědět, klidně písni na
lucy.andy@email.cz
8. července 2015 v 12:20
Andy pro 20:17
Děkuji za tvojí reakci, ale je bohužel naprosto zbytečná. Nauč se mluvit sama za sebe a ne za ostatní. Měj se
8. července 2015 v 12:06
nemecko
Holky jezdite jeste nektera z vas germany na sebe?chci nekam vyjet ale nikdy jsem nejela na sebe.treba nektera z vas hleda nekoho k sobe?
7. července 2015 v 20:17
Pro Andy
Když už napíšeš slovo independent, měla by jsi vědětco to znamená,holka které zvedá telefony operátorka asi těžko bude independent jsi upadla ne?
7. července 2015 v 18:36
nick
čau holky jak to ted v letě vypadá ve Finsku ? :-)
7. července 2015 v 13:52
pro 12:29
Pokud nemas zajem, nevyjadruj se k memu prispevku. Je jen pro inteligentni holky, ktere nemaji na praci jen psat radoby prinosne prispevky. Vic si asi nemame co rict, tim nase konverzace konci. Mej se hezky a preji ti vic prace, evidentnte to potrebujes.
7. července 2015 v 12:29
Pro Andy
Ještě kdyby jsi tak věděla, co to znamená slovíčko independent ty telefonistko
7. července 2015 v 12:01
Andy
Ahoj holky, můžu nabídnout svoje služby nejen jako telefonistka. Hledám inteligentní, spolehlivou holčinu, která si neví rady a uvítá pomoc při zařizování práce v zahraničí. Klidně vše zařídím a ty můžeš jen pracovat. Nechci velké sumy z tvých výdělků a nejsem agentura. Ideální pro slečny, které se nebojí pracovat samy na sebe a vydělat si tak dost penízků. Jestli chceš, písni na
lucy.andy@email.cz a vymyslíme, co je pro tebe nejlepší ;)
7. července 2015 v 11:48
ahoj!!
vyměním tipy na independent práci, ideálně skandinávie. já dám konkretní tipy, ty také....žádné vychcané lsti od neférových holek!!
7. července 2015 v 02:00
Pro 1:12
Asi tě zklamu, ale ne
7. července 2015 v 01:12
Mexiko
Zase Katy :)) ty uz odsud fakt vypadni