Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
8. března 2015 v 09:25
pro 22:46
7. března 2015 v 22:48
Boze....
7. března 2015 v 22:46
Boze....
7. března 2015 v 22:01
Pro Milf
Inteligence mi rozhodně neschází, ale toto je prostě fakt, ano někteří, ti kterým je kolem 60 let ale rozhodně ne zralí chlapi, ti jsou na mladé maso a ne na vrásky :-)
7. března 2015 v 21:30
milf
dekuji za odpoved
a pro slecnu kterou jsem pobavila
doufam ze se ti postesti vypadat krasne i za par let.....nekteri panove hledaji zralou krasu a inteligenci
to druhe ti bude vzdy schazet
7. března 2015 v 20:41
Pro Milf
čím si starší tím míň chlapoů se za tebou otočí, ale jako vtip dobré, pobavila jsem se
7. března 2015 v 18:15
milf
irsko pokud umíš řeč a baví tě roll play.
7. března 2015 v 17:50
hhh
7. března 2015 v 12:58
milf
oprava jsem atraktivni a muzi se za mnou otaceji
7. března 2015 v 12:46
milf
ahojky vsechny slecny
mam otazku muzu si nekde vydelat i kdyz je mne uz 40 let jsem vysoka blondyna atraktivnimuzi se za mnou otaceji
dekuji za radu a vsem Vam preji hodne stesti a bajecne vydelky!!!!!
7. března 2015 v 12:22
Kurvy
Nejvíc tu lžou kurvy který kradou
7. března 2015 v 10:12
19.03
Souhlasim stebou...kdysi jsem pridala par ptispevku a hned me napadlu, ze si vymyslim...bylo to ohledne toho, ze tuto praci delam a investuju do nemovidti, tere pronajimam..a hned jsem byla nevim co a jen urazky..ibcas sem nakouknu, cose pise, ale rozumneho pomalu..a holky si sem savaji ,,reklamu, kterou skryvaji ta udajne prispevky spokojenych holek..
7. března 2015 v 10:11
19.03
Souhlasim stebou...kdysi jsem pridala par ptispevku a hned me napadlu, ze si vymyslim...bylo to ohledne toho, ze tuto praci delam a investuju do nemovidti, tere pronajimam..a hned jsem byla nevim co a jen urazky..ibcas sem nakouknu, cose pise, ale rozumneho pomalu..a holky si sem savaji ,,reklamu, kterou skryvaji ta udajne prispevky spokojenych holek..
6. března 2015 v 19:03
traparnaaaaaa
6. března 2015 v 15:11
Finsko - Anglie
Millivanilli opravdu není email Katky Pokorný, já jsem dalsi operátorka...
6. března 2015 v 15:03
Kurvy
co bys chtěla od kurev umí jen pomlouvat , krást a jsou vždy ty nejchytřejší ale samy si neumí ani utrit prdel viz ty zmiňované na všech Black listech plus většina dalších jen par z nich jsou normální holky opravdu par
6. března 2015 v 14:24
Katka Pokorna
Ahoj, tak jsem slyšela od kamarádky, že se tady na mě hází totální špína a já jsem sem přitom ani nic nepsala, doporučila mě ona. Moje jméno je asi těžko známé, když mám jenom 4 stálé klientky a o každýho se vždycky postarám, takže je pěkně nechutný, že má někdo drzost tohle tady o mě psát. Dokonce se na jedny holky i vykašlala agentura, tak jsem jim pomohla do konce tour. Nikdy nežádám občanku a už vůbec ne kreditní kartu, všechno platím já, však mi kdokoliv může napsat a uvidí, že nic takového nežádám a normálně bez problému vycestuje a všechno je v pořádku. A
millivanilli.work@gmail.com vůbec není můj email a mrzí mě, že ta operátorka kvůli někomu, kdo mi chce kazit pověst, bude mít problémy někoho sehnat. Můj jediný email je
katerina.pokornaa@post.cz a kdokoliv bude chtít, může mi napsat a uvidí, kde je pravda. Děkuji a ahoj
6. března 2015 v 14:06
pro millivanilli.work@gmail.com
Tvé jméno Katka Pokorná je velice dobře známé, znám několik slečen které jsi oškubala o peníze, nebo které si s tebou nevydělaly ani na náklady, máš několik emailů, které používáš.
6. března 2015 v 13:51
Terka
Presne tak, nekdo se tady snazi jen spinit vsechny dobry operatorky ... ubohost
6. března 2015 v 13:37
Finsko - Anglie
Navíc,co je to z blbost,aby mi slečny poskytovali údaje u platební kartě...