Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
2. srpna 2014 v 12:19
Belgie
A mohu se zeptat kam konkrétně do Skandinávie létáš? Děkuji
2. srpna 2014 v 11:41
Belgie
No zkusit to mužeš ale vysledek nečekej velky.Mě kolikrát řekli že nevadíí že ho nedělám a na místě se přesvedčíš že opak je pravdou a muže se stat že klient odejde a bude požadovat peníze zpět.proto bych do Belgie,Německa,Rakouska nejela.jezdím ted Skandinavii tam je to zatím v pohodě uvidime na jak dlouho.Byt tebou jěště bych si to rozmyslela Belgie je v tomhle specifická.jinak hodně štěstí.
2. srpna 2014 v 11:19
belgie
pro 11.07 jed to zkusit.Já ho taky nedělám a vydělám.Neporovnávám kolik kdo vydělá a jestli dělá s nebo bez.Ale vydělám ještě tolik že se mi to vyplatí jezdit.Musíš to ale vyzkoušet.A nenech se odradit.Znám holky co to také nedělají a jezdí a létají.Hlavu vzhůru a spolehni se na sebe a nenech se odrazovat.Hodně štěstí....:-)))))
2. srpna 2014 v 11:09
Belgie
Všude v Evropě a nejen v ní je orál bez nutností. Pokud jej neděláš tak seď doma na zadku protože si nevyděláš ani na suchý chléb
2. srpna 2014 v 11:07
BELGIE
no já orál bez nedělám. Řekli mi že to nevadí.? Takže to asi ani zkoušet nemám co?
2. srpna 2014 v 10:54
Belgie
No já nevím ale ja byla před 2raky v Antverpách a tam teda naročná byly nejvíc tam měly kšefty měly blondýny s velkýma prsama takže já ty teda nemám ale kamoška měla č.6 a nezastavila se.takže o te naročnosti si myslím svoje.a upozornuji že 90%procent chce oral bez takže mi to připominalo silně Švajc.no já osobně bych tam už nejela.
2. srpna 2014 v 10:34
BELGIE
2. srpna 2014 v 10:14
linda
Ahoj tak ja jsem sice ns hotelu v Dublibu-Blanchardstow tskze jestli jsi poblíž klidne prijet.v pondeli ale jedu du Killarney.to znam tsky mě bylo parkrat smutno kdyz jsem byla tyden sama na pokoji.pa
2. srpna 2014 v 07:29
IRSKO
Ahoj holky...jste nejaka v irsku na apartmau????jsem tu sama a chci se pripojit..prijedu kamkoliv je mi smutno..prosim Ivis
2. srpna 2014 v 01:31
svajc
no tak servis je vetsinou ocekavanej.. je tam xxxx holek co delaj plno veci no... ale muzes mit stesti ze chytnes a vydelas i tak..
2. srpna 2014 v 01:24
svajc
Francouzsky mluvím plynule studovala jsem Francouzské gymnázium, takže francouzština není problém spíše mi jde o to že nedělám orál bez
2. srpna 2014 v 01:09
svajc
no tak hlavne se tam mluvi dost francouzsky a anglicky teda moc ne. a oral bez je v cene vsude
1. srpna 2014 v 23:27
Švajc
Nikdy jsem tam neprscovala ale co vím tak si tam holka bez orálu bez ani neškrtne
1. srpna 2014 v 23:02
Marketa
v pul h je oral bez na zacatku
1. srpna 2014 v 23:00
švajc
ještě se zeptám - holky který region švajcu je nejlepší? Prý v tom Franzouském se ještě dá vydělat i bez toho aniž by se musel dělat orál bez?
1. srpna 2014 v 22:59
švajc
madarky jsou snad vsude a rumunky taky.je to omílané téma.mají servis a jsou vděčné za práci.:-/
1. srpna 2014 v 22:55
Marketa
Ve Svycarsku,jsou ted opravdu prazdniny v plnem proudu,takze mala navstevnost.Navic je tam hrozne moc mladych Rumunek ,Bulharek a Madarek,vetsinou vsechny obarvene na blond a az uplne anorekticke a ty maj nejvic kseftu....
1. srpna 2014 v 22:55
Marketa
Ve Svycarsku,jsou ted opravdu prazdniny v plnem proudu,takze mala navstevnost.Navic je tam hrozne moc mladych Rumunek ,Bulharek a Madarek,vetsinou vsechny obarvene na blond a az uplne anorekticke a ty maj nejvic kseftu....
1. srpna 2014 v 22:32
linda
Ahojky.taj ja osobne mam ucet ve Španělsku kde je každému jedno kolik mas ns ucte ale v Čechách vim od kamaradek ze do 200tisíc je to nezajima ale pak pry pozaduji doklad o prijmu a vydelku.proste kde jsi ty penize vzala.takze holky to vrazi na ucet treba mamky anebo si koupi byt protoze v Čechách je to o hubu mit hodne peněz bez dokladu nabytí.
1. srpna 2014 v 21:52
Belgie
ahoj holky prosím vás máte zkušenosti s Belgií? Jaký jsou klienti? A co se týká servisu zda jsou nároční? Díky