Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
1. srpna 2014 v 11:20
Francie
Tak se zeptej maminky tatatínka, ať ti definují slovo kurva!
1. srpna 2014 v 11:20
Francie
Dej si šlahu a nemel t hovna.Pokud na ní máš.
1. srpna 2014 v 11:17
Francie
Změnte si adresu na jaksezijekurvám
1. srpna 2014 v 11:16
Katie
Kurva není práce kurva je povaha a já rozhodně kurva nejsem
Francie
Se omlouvám společnicím, nebylo to myšleno na ně.
francie
hlavne ze ty - sy chitri :-)
1. srpna 2014 v 11:15
Francie
No a vy jste blbý český kurvy a ne společnice.
1. srpna 2014 v 11:14
francie
bo
1. srpna 2014 v 11:14
Francie
Bo ty jsi tupá, tak se koukni na gramatiku náno blbá tupá omezená, co máš nedokončenou zvláštní školu?
1. srpna 2014 v 11:13
míša
Holky serte na nej.je to ubozak co si tu leci komplexy.at se naučí nejdříve pravopis a nepíše kraviny.holt český debilek.
1. srpna 2014 v 11:11
Francie
1. srpna 2014 v 11:10
Francie
Jsem psal, že berou prášky a zapíjejí to chlastem, co od takový společnice očekávat, akorát jsme zaplatili inzerát a ona se sjede jak doga.
1. srpna 2014 v 11:07
Francie
Já vím, co ty máš za práci, tak roztáhni nohy a kuř, ať máš víc penízků na kabelky, a já si dám tu práci a napíšu mamince a tatínkovy.
1. srpna 2014 v 11:06
lucka
Tak holky to je tezky maso.ten co to pise ma Q nula a co taky cekat o Čechů.co si budeme povidat moc inteligence nepobrali tak se snazi jinak.s tou Francii a specialne s Avignonem uz par holek problémy melo.
1. srpna 2014 v 11:05
Francie
Ježiši vy jste některé nány když se dívám a čtu si tyhle komenty je jasné že tá devčica co tu píše takové keci musí být těžce pod Herákem.Proč se někam cpe když na to nemá a to že se na ní vyřádila příroda a měla nedostatek klientů tak tudiž si nemůže vydělat nehorázné sumy.A za to nemůže ten kdo si jí pozve.A ještě jí udělá charitu na přespání.Pokud si děvče nedala šlahu a měla apsták tak asi nebyla použitelná.Já s touhle stáží byla spokojená a vydělala si co jsem potřebovala.Takové keci mě fakt baví.At se každá zařídí podle sebe a nebude litovat.Jen at si uvědomí jestli jde za prachama nebo na dojezdu a vytřepaná jak startka tudiž nebude o ní žádný zájem a skončí jak tá co tu mele ty hovna.
1. srpna 2014 v 11:03
Francie
Siflu zdar
1. srpna 2014 v 11:02
Katie
neboj už pracuju na varování na různých webech kde se inzeruje práce v erotice.Dám si s tím práci.Víc už nemá smysl nic říkat.
1. srpna 2014 v 11:02
Francie
Tady píšou jen kurvy, který by chtěly peníze za nic. A Proč nešlapete v Čechách, se bojíte. Aby se to nedozvěděla maminka a tatínek, anebo že by přítel? Mimochodem, vy tady jste jen promile, těch kurev, takže pohoda. Bo takový heslo mám, když něco děláš, tak to dělej pořádně a nestyď se za to. Jste ufňukaný holčičky do 23-24 let. Bo vám přeju tu nejhorší pohlavní nemoc. Ještě by mě zajímalo, když mrdáte s černochama, proč nechcete mrdat s cigánama? A ještě k tomu jste rasistky, teda vy rasistický kurvy jste
1. srpna 2014 v 10:59
Katie
Ne tohle jsem nepsala já píšu až teď. Jak už tu bylo řečeno každá normální slušná dívka k Vám nepojede. Vy by jste se měl k dívkám chovat slušně protože Vám přinášejí peníze když jim berete polovinu toho co vydělají, a né se k nim chovat jako v 90. letech. Divím se že Vás některá z dívek neudala na místní policií.
1. srpna 2014 v 10:57
francie
to je debil holky