Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
17. dubna 2014 v 17:05
Istanbul
Ahoj holky muzete mi poradit jaka je prace v Istanbulu?a je to i pro plnostihly?jeste nikdy jsem tam nebyla ale laká mě:)díky za pomoc
Linda
17. dubna 2014 v 13:48
Kroupova
Kočičko a jake podmínky jsem ti změnila ?;)) ty jsi nechtěla předat me penize a řekla ze mi je das na letišti a pak jsi si vymyslela ze letis někam jinam bohužel jsi me podcenila a tvuj úprk s penězi se nepovedl takze kdo je tu ten levej? Btw prace jde dobre jen mi lezi v žaludku vsechny vychcany svine co jen využívají druhe
17. dubna 2014 v 13:47
kroupova
tlustá prasečí holčička chrochty chrochty
17. dubna 2014 v 13:17
Pro Natalii
Ze to rika zrovna holka ktera okrada holky pravidelne a meni jim podminky a pokud holka neposlechne pocka i na ni na letisti a vyhrozuje ji, nikdy jsem nikoho neokradla narozdil od tebe to nemam zapotrebi Irsko uz asi moc nevynasi ze?
17. dubna 2014 v 12:36
Kroupova
17. dubna 2014 v 10:27
Pro Finsko
To bych nerekla blondNky tam maji vsude kolem sebe brunetky jsou pri ne vzacne :)
17. dubna 2014 v 09:12
pro finsko
ja jsem brunetka a osobně tedy mam zkusenost, že blondýnky tam frci vic...
17. dubna 2014 v 01:59
Pro Finsko
Ano ale v prumeru mas 400-600 denne brunetky a cernovlasky nsou na tom mnohem lepe :)
17. dubna 2014 v 00:09
Finsko
Holky, vydelavate ve Finsku i pokud jste blondyny?
16. dubna 2014 v 22:41
michell
No tak asi budes mit nejlepsi jet s operatorkou ne? Ta ti poradi aspon do zacatku.
16. dubna 2014 v 22:32
Michell
Ahojky tak zkouším psát ještě jednou.Pročetla jsem desítky příspěvku zde ve foru.Zkušenosti,tipy,ani operátorku nemám,ale i tak zkouším štěstí.Sice mi je 30,ale myslím si,že do železa ještě nepatřím.Třeba se někdo ozve.popř.kdyby jste mi napsal alespoň někdo tip na jaké stránky se mohu obrátit.Děkujuu
16. dubna 2014 v 22:14
Kroupova
No až na to že já nikdy s nikým nespolupracovala až nyní, takže se mnou rozohdně nikdo žádné zkušenosti nemá vždy jsem si vše dělala sama a napotřebovala jsem k tomu někoho dalšího, jedinná kunda s prominutím se kterou jsem měla co dočinení byla Natálie co dělá Irsko ale o ní se tu toho napsalo hodně a nejsem jedinná kdo s ní měl problém
16. dubna 2014 v 22:03
kroupova
ja s ni mam bohate zkusenosti vim o cem mluvim Kacko
16. dubna 2014 v 21:24
Kroupova
Já spíše nechápu jedno a to to, že odsuzujete člověka aniž by jste jej osobně poznaly, a dáte jen na to co se o něm píše tady na fóru, je tu myslím více jedinců kteří by potřebovali navštívit psychiatra
16. dubna 2014 v 21:19
Kroupova
Dle ceho tak usuzujes? Ja s ni byla na tour a byla naprosto v pohode
16. dubna 2014 v 20:54
kroupova
Kroupova je lharka a zlodejka to uz vi snad kazdy
navic ma evidentne problem sama se sebou doporucuji navstivit psychiatra
16. dubna 2014 v 18:28
Michell
ahoj mám dotaz.Chtěla bych někam vyjet.Umím tedy jen německy,trochu anglicky.Praxi v tomhle mám,ale dnešní chování holek tady v čr v podniku už mě tak nějak nebere a nebaví.Kdyby jste někdo věděl o kšeftu dejte vědět na
¨moje.studio@centrum.cz.Budu ráda za tipy.
16. dubna 2014 v 17:54
Finsko
Ahoj, funguje Vám sexwork ?
16. dubna 2014 v 17:09
Pro Isa
Tam jsou stejne penize jako v Nemecku ;)
16. dubna 2014 v 17:08
Pro Verunku
Moskvu nedoporučuji tam je obrovská konkurence jelikož rusky jsou opravdu krásné holky, navíc pokud nemluvíš rusky tak už vůbec ne, žádný rus se s telu nebude bavit anglicky a jde také o bezoečnost bezpečno tam není ani náhodou.