Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
15. dubna 2014 v 15:22
Silva
15. dubna 2014 v 15:05
AU
Holky moc díky za reakce. Já tam znala jen bez, taky to bylo tak zaplecené, ale co se teď dívám na Češky tak tam mají v servisu napsaný jen Oral, a k tomu docela nizsi ceny, tak me to zmatlo.
15. dubna 2014 v 14:03
Pro Au
Odhaduji si tvrdit ze 90 procent holek dela oral bez v cene, takze pokud tam jede nejaka co jej nedela nevydela si.
15. dubna 2014 v 11:13
Pro AU
A staci se podivat na stranky reklamy jaky servis slecny nabizi:P owo vetsinou standart nebo s priplatkem
15. dubna 2014 v 11:12
Pro AU
Tak to se slecnou nemuzu souhlasit, sama jsem tam byla a 80% klientu chtelo oral bez. Zavedene to mas pouze na konkretnich mistech, rozhodne ne po cele AU.
15. dubna 2014 v 10:53
Pro Aus.
Kamoska jezdí jen AU a děla vse s ochranou,prý je to tam tak zavedené
15. dubna 2014 v 10:50
400e
A kdyby záleželo na me, ano kontakt a tip na dobre místo bych sem dala. A jsem zastánce toho aby to sem holky dávaly. Nebylo by to o konkurenci protoze by se holky střídaly a tocily, takových míst je plno,bohužel to tady ale tak nefunguje. A ta nejlepší věc by na tom byla,ze by značně upadl trend těchto privatu a agentur které z holek zdimou co se da. Pak by si tyto chytré agentury a majitele podniku mohli zkusit roztahovat nohy sami
15. dubna 2014 v 10:46
400e
Přesně tak, promiň ale o tom to je.Chytrá a sikovna holka si k takovým místu dojde sama,ikdyz třeba začátky nejsou zrovna lehký. A ta tvoje inzerce muze nadchnout jen hlupacky,je to lenosti a pohdlnosti, pak někomu asi nevadi dělat tuto praci opravdu jak špína. A opravdu se divím jak majitelky privatu apod dávají inzerce a ještě jsou hrdý na to ze holkam pisou "kolik si az muzou vydělat", protoze to beztak jsi a nebo jim dohazujes. No jo, brát si z holek 50% muze kazdej kreten,tohle je v teto branži největší humus.
14. dubna 2014 v 22:41
Pro 400 eur
Proc by to delala? Nebude si preci nekam tahat konkurenci neni hloupa ;)
14. dubna 2014 v 22:08
400 eur
tak nám sem prosím dej kontakt na místa kde děláš..Pokud jsi tak chtrá a vyděláváš tolik, tak porad ostatním holkám..Protože co já jezdím, tak jsou holky, které nejsou zrovna ošklivé a hloupé a jsou rády, že mají aspon nějaké peníze...
URČITĚ PROSÍM TĚ POMOZ I TY A HOD SEM KONTAKTY NA TY TVÁ SUPROVÁ MÍSTA...DÍKY MOC
14. dubna 2014 v 19:21
Elenahelena
A mohu se zeptat co jsem udelala?
14. dubna 2014 v 19:15
upozorneni
pro Elenahelena: kdyby se tady dali zverejnit tve fota tak by se videlo kdo jsi!!Zlodejka
14. dubna 2014 v 19:11
400e
Tady nejde o pokoru ale o to mit rad i sam sebe a kdyz uz dělat tuhle praci,tak trosku na úrovni a ne jak nějaká špína roztáhnout nohy za par susnu a ještě k tomu dělat oral bez a pod. A nikdo se tu nebavi o Misskach,spis to chce jen trosku rozumu,sikovnosti a úcty vůči sobě.
14. dubna 2014 v 18:50
Elenahelena
Promin. Tenhle email co jsi napsala je muj a rozhodne nejsem nejaka katarina kroupova, spolupracuji se dvemi opertorkami a nikdy jsem nemela problem priste si lepe zjisti info nez me budes napadat a urazet huso.
14. dubna 2014 v 18:37
Pro holky v AU
Holky chtěla bych se zeptat, děláte v Austrálii orál s ochranou, nebo bez?
14. dubna 2014 v 18:32
Německo
hele nedávej sem e máš 400eur za dopoledne..Jsi určitě velmi inteligentní holka..Dávám sem kontakt z vlastní iniciativy, protože ne všechny Missky jako ty vydělávají...Nic jiného v tom není...Ty budeš IQ nic bez pokory...Věřím na karmu a takové holky jako ty - nic ve zlém, ale vrat se trochu k pokoře, jinak nikdy nevíš co se ti v životě stane..Hezké odpoledne...
14. dubna 2014 v 18:27
400e
A ještě samozřejmě oral bez, omg
14. dubna 2014 v 18:26
400e
Bože a to je zase co inzerát?Bud majitelka nebo hloupá slečna. Promiň ale ja mám 400 během dopoledne a inzerát s nabídkou ze "některé dny i 400e". Bože bože,to radši normálně pracovat ale kdyz uz tuto praci tak snad trosku at to stoji vůbec za to ne???
14. dubna 2014 v 18:20
Německo
holky pokud chcete tip na privát - najedte si na VILLA97 KIRCHLENGERN...Majitelka Polka, ale naprosto v pohodě...Korektní..Upřednostnuje holky, které dělají orál bez, protože už to má v ceně..Ale klienti chodí ...A štíhléí holky si vydělají velmi slušně...Občas tam jezdím a některé holky mají i dny kdy mají 400 eur a výše...
14. dubna 2014 v 18:19
upozorneni
elenahelena78@gmail.com je katarina krupova okrada operatorky,agentury o penize nikdo s ni uz nechce spolupracovat je to ulhana lharka..Mení kazdou chvili emaily!!