Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
1. srpna 2013 v 11:40
angelína
1. srpna 2013 v 10:59
RybkaH
1. srpna 2013 v 10:58
RybkaH
Pro vsechny: Mam zajem prosim o mail
31. července 2013 v 16:06
Nina
Holky, nemáte někdo dobrý kontakt na masáže v Německu, nebo Rakousku?
30. července 2013 v 12:18
pro Vídeň
30. července 2013 v 10:30
pro viden
niki a jeji dvojce jsou ve vidni hodne zname taky uz jsem mnela tu cest ty holky jsou uplne mimo :D :D :D
29. července 2013 v 23:32
Vídeň -varování
Wolgangstrasse - prosím nejezdid, špina ,svrab a neštovice .....katastrofa, vedet otam tlustý rakouský prase ( arogantní) nevyplácí holky!!!!! Je to pasák!!!! a Jeho dve coury z čech Niki a její dvojče jsou asi pod nějakýma sedativama....jednají a mluví jen to co jím řekne on!!!! velký pozor na ně, shaní hlavně šlapky z ulice od pasáků a neskušené holky s kterými můžou manipulovat!!!!!
29. července 2013 v 22:24
Alex
Psala jsem ti email na to Holandsko :)
29. července 2013 v 10:01
Alex
Pro všechny: mám zajem
28. července 2013 v 20:55
Alex
Ahoj holky, nejedete nektera do Finska nebo Holandska? Hledám kolegyni, co by jela se mnou. Ve dvou se to lepe táhne))) budu se těšit na odpověd
alexandra.duffy@email.cz
28. července 2013 v 15:31
PRO VSECHNY
Ahoj holka nabizim praci po celem Holandsku - bezpeci, vydelek a diskretnost zajistena. Mame klientelu hradime holkam 50% nakladu a ze zisku si bereme provize 40%, reklamy mame na 5ti serverech a v novinach,nonstop na skype admina na reklamy a operatorku. Vyjezd mozny do dvou dnu od obdrzeni fotek. Bereme holky veskereho vzhledu i veku, protoze kazdy klient si zada neco jineho vime kde to frci blondynam a kde brunetkam. Apartmany mame odzkousene a nehrozi zadne nebezpeci. Dane hradime z nasi provize!!!!! Pokud mate nektera zajem napiste mi svuj email odpovidam vsem behem par hodin!!! :)
28. července 2013 v 15:28
Pro Leila
Mohu ti nabidnout Holandsko pokud mas zajem hod mi sem svuj email a ja ti vse napisu :)
28. července 2013 v 12:49
Graz- Rakúsko
Baby máte niektorá skúsenosť s privátom v rakúskom Grazi??
28. července 2013 v 11:25
FIRSTCLASS PFAJFR
27. července 2013 v 17:44
Stred Anglie
Ahoj slecny a starsi damy:-)
Pokad by nektera chtela jet do Anglie-stred atd...poradim a doporucim.Hezky byt.kazda ma svuj pokoj.Je to po dvou.Kazda ma i svoji koupelnu.Nejede se pul na pul,ale nizky najem,coz je lepsi.
Operatorka zajistena.
Co se od tebe ocekava;spolehlivost,zadne drogy,anglictina alespon na uroven 1-2(z uroven 5)
Co se vzhledu tyce:prijemna,upravena,usmevava.
Reklama zajistena.
Mista jsou ozkousena a jedou.Pracovni dobu si delas jak chces.
Vice do mailu.Laura
Tour-england@seznam.cz
27. července 2013 v 17:43
Stred Anglie
Ahoj slecny a starsi damy:-)
Pokad by nektera chtela jet do Anglie-stred atd...poradim a doporucim.Hezky byt.kazda ma svuj pokoj.Je to po dvou.Kazda ma i svoji koupelnu.Nejede se pul na pul,ale nizky najem,coz je lepsi.
Operatorka zajistena.
Co se od tebe ocekava;spolehlivost,zadne drogy,anglictina alespon na uroven 1-2(z uroven 5)
Co se vzhledu tyce:prijemna,upravena,usmevava.
Reklama zajistena.
Mista jsou ozkousena a jedou.Pracovni dobu si delas jak chces.
Vice do mailu.Laura
Tour-england@seznam.cz
27. července 2013 v 13:28
FIRSTCLASS PFAJR
a navíc,podivej se na jejich adresu,na googlu...už to mluvi samo za sebe
27. července 2013 v 13:26
FIRSTCLASS PFAJR
nejezdi tam,jsou to pasaci
26. července 2013 v 14:55
Martina
holky pomooooc... jsem ted v rotterdamu v holandsku a vybouchl mi hotel, nemuzu zde pracovat, neni zde nejaka slecna, ktera by tu byla ubytovana napr na byte a mohla bych u ni pres den pracovat za nejaky poplatek? jsem tu jen na dva dny, prosim prosim ... fakt potrebuju zachranu!!
26. července 2013 v 14:20
pro lenka, finsko
findlandia2013@gmail.com perfektni operatorka pro f. poradí ohledně reklamy, letenky a ubytování, naprosto spolehlivá. bere si 20 procent. Hodně štěstí.
Nicole