Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
18. července 2013 v 03:10
Tour
17. července 2013 v 16:46
pro Tour
Ahoj,ve Francii je to přes prázdniny úplně zabitý a v Holandsku záleží,jaký máš ceny a přes koho jedeš.Pokud budeš chtít zajistit Francii,dej mi sem svůj mail a já se ti ozvu,ale opravdu přes prázdniny moc nedoporučuju.Vím i kdy mají prázdniny během roku,takže to můžeme dobře naplánovat
17. července 2013 v 16:00
Michelka
Tour: Ahoj ja znam operatorku pouze na Finsko, dela Finsko jiz nekolik let a je sikovna. Ted jsem se vratila z Finska a musim rict ze vydelek po 10ti dnech celkem super :) Kdyby jsi mela zajem mail na ni :
SimTour@seznam.cz Hodne štesti :)
17. července 2013 v 15:58
Holandsko
Byli jste nekdo v Holandsku? Na apartmanech ci hotelech?
17. července 2013 v 15:53
Tour
Ahoj holky ráda bych jela na tour do Holandska či Francie? Nevite jak to tam ted jde? Pripadne nemate prosím kontakt na sikovnou operatorku? dekuji za info :)
17. července 2013 v 11:35
Anglie
ahoj, mela bych zajem, napis mi tvuj email, diky
17. července 2013 v 09:02
Holandsko
17. července 2013 v 01:01
Anglie :)
16. července 2013 v 22:30
operatorka
16. července 2013 v 19:18
Anglie
Nechcete nekdo do Anglie mam dobry kontakt vyborne podminky :-)
16. července 2013 v 18:53
Holandsko
ahoj muzes mi napsat sem svuj emali mam zajem
16. července 2013 v 09:34
Pro Holandsko
napis mi sem email mam urcite daleko lepsi podminky :)
16. července 2013 v 01:35
pavel
a jinak soory myslis ze nikdo s mich znamych zna tady ty stranky kam chodi jen kurvy uz se prober
16. července 2013 v 01:32
pavel
a jinak nesukej z vitnamcema promin to jsem ja brat pavel
16. července 2013 v 01:31
Veronika Kavanová
Vis co stetko zasrana stejne tak jak ti si myslis ze si nam z necim pomohla jeste mi dluzis slapoto zasrana prvni mi vrat zbytek pak se necim obhajuj a jinak ja k necemu nepotrebuju ani tebe ani nikoho s tvoji spolecnosti viz fetaky s chebu a roztahovat nohy nemusel nikdo z moji rodiny az natebe adipex pres to si profik ty a jinak u vas v .... podniku nebo co to je .... ale sorra egyp neni jedina dovolena co jsme ale jestli potrebujes vedet co vse sme navstivyli rad ti poslu i fotky treba az prestanes s pernikem hned to nevymazes a vydrzi to az do rana protoze mi normalni lidi uz chodime takle nv noci spat a jak jeste neco napise o moji dcery zapalim ty auto a kdyz v nem budes sedet ... dobrou noc roztahni nohy dedeckovy a myslysi ze si hvezda nemecka :)
15. července 2013 v 23:33
Soudce 3 EG
Nevím dívky , jestli to bude Egypt,Tunis a podobné levné lokality,ona totiž jak rozhádala tu rodinu tak se musí o ne starat,tak neví jestli zbude na dovcu...za to ta druha pojedete místo toho co by dala rodině na Maledivy
jo jo kdo jinnemu jámu kopa-sám do ni spadne
15. července 2013 v 23:20
PRO ADMISTRATORA
prosim nemazte odpad Kavanovou,mi se tu dobre bavime
15. července 2013 v 23:16
MEGA BALIK
15. července 2013 v 22:55
Prostitutky
To je takovej odpad ze uz i administrátor ji maze:)ty by jsi ani kurvu dal dělat nemohla,všude mas zákaz, si v Anglii Black listu i v tom druhém,jen je zajímavý ze Jitka zadne fotky nikde nema...cely podnik se ti tady směje ,Neboj Pavla a tvé díte pouze litujeme,jen se přimluvime aby následky jsi nesla jen ty sama i kdyz to asi uz nepůjde.
No bal baličky,napráskej se adipexem a pak svůj volny čas vyuzi ocernovanim mon cheri,jo je nás tady pravě 20 a dělali jsme takoví rozbor tvé osobnosti
nabalila jsi si majitelky bratra ,udělala rychle díte pro jistotu,a čekala ze budeš velká sefova a ejhle ono to nevyšlo....
co ti zůstalo
pocitani kazde koruny,nudnej život-tedy kromě baličku..no i kdyz napises perfektní značky(HM značka je pro tebe luxusní:)))),procházky s ztroskotanec co ma Cikána,a zájezd maximalne do Egypta a to jeste s naškrabaných peněz,a kdo je vinen??no preci Jitka,nebít ji delas dal kurvu a mas se dobře,jen dofame ze tve dite nebudes vychovavat podle tebe
15. července 2013 v 21:54
Lenka od jitky
Tak tedy jsem si myslela ze i kdyz si kurva,budeš alespoň dobra mama,ale to ze riskuješ všechno co mas i s těmi baličkami co litas na postu (vetsi ubohost uz není)jen tak z nudy,ze závisti ,pises ze si rada ze mas Pavla a přitom ho neustale stavis do problému s praci atd...
uvedomujes si to vůbec??nebo ti s toho adipexu uz preskocilo??pozoruji to tu dlouho ,ale ty se s Jitkou nemuzes ani trochu srovnávat!!at je jaka chce ale jen tak ohrozit dite ,manžela pro nic za nic,to zes jim rozbila rodinu ti nestaci??chces zničit i Pavla???ty jsi ta nejvetsi zplodina co existuje ,ten poslední odpad do kterého je škoda i kopnout a uprimne a od srdce lituji Pavla i To malí,celej život budou zit v problémech a nervech jenom díky tobě,ze si nevyrovnaná a nespokojena sama ze sebou ,tak stahuješ všechny sebou.