Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
7. července 2013 v 19:58
pro NIky
ahoj Niky, napíšu Ti email brzy. A jaké máš ceny???
7. července 2013 v 19:35
Niky
Ja jsem kontaktovala nejakou slecnu co zije v Holandsku,ted tu zrovna jsem,udelala mi vsude reklamu,tez ji sice platim denne 50e ale klienti mi chodi,mam v prumeru tak 6klintu denne. Na to ze je nedela tak jsem mela dneska 5 klientu,takze jsem s ni velice spokojena. Co jsem si nasla,tak me hazi i v určitou hodinu na blog,coz on nic nedelal ani me nenahazoval,byt tu jen pres nej,tak jsem uplne v prdeli a veskery naklady jsou v cudu a nenavratne pryc. Ja jezdim vzdy jen jednou za cas. Kdyztak můj email je
solas.karin@gmail.com
7. července 2013 v 18:46
Prosba - díky
7. července 2013 v 13:57
Irsko Holandsko
Irsko se taky drzi dobre prozatim. Holandsko ujde. Do Recka bych nejela. Jo mozna tak na dovolenou.
7. července 2013 v 13:27
pro Atheny
ahoj no celkově v Athenách tě může zatknout policie a jdeš jako my holky sedět, a holky si platí i pracovní povolení je na 5 let, ale stojí balíkkkk, ale v Athénách je jim to jedno. Vím, že holky jezdí na tours atd. na sebe, ale stát se může že přijdou a co pak, ne každá má štěstí.
7. července 2013 v 12:50
Atheny
Ahoj, ja majitele znam prisel mi v pohode ale jeste jsem u nej nebyla tak nemuzu soudit. prej tam meli holky naky problem ale nevim co je na tom pravda
7. července 2013 v 12:20
pro Niky
ahoj Niky, neporadila by jsi mi ohledně toho Holandska? Já taky jsem platila těch 50 a toto co píšeš vůbec neznám, nebo nehledáš i kamarádku na cesty? Já mám i dobrou operku, jenže ta už nejezdí. Nikol
7. července 2013 v 12:06
Daniela
holky co Řecko - Athény, ta vila? Jak se o to starala holka z čr a potom odešla a dala kontakty přímo skype na majitele? znáte to některá?
7. července 2013 v 08:41
Recko a 300 eur denně
ale ceny hodně nízké...vid? známá teda přijela, je blond, celkem bych řekla hezká holka a vydržela tam pět dní..skoro nic nevydělala..a to jí nabízeli po emailu za tři týdny 6000eur.
7. července 2013 v 08:40
Niky
6. července 2013 v 18:58
Recko
Je to tam dobry,ale jen pro holky co se spokoji tak s 200-300 eur denne bohuzel vsechno co se tyce Evropy pada snad jen to Holandsko se drzi ... :(
4. července 2013 v 22:39
Cabaret roudná:)
Dobrý den, doufám, že tímto neporuším nějaké vaše pravidla fóra. Pro všechny slečny, které by měli zájem o práci- Hledáme společnice do nově otevřeného kabaretu v jihočeské Roudné( zhruba 20 kilometrů od tábora). Kabaret je nově otevřen a my hledáme seriózní dívky, které by k nám pravidelně jezdili. Zajišťujeme vám vstřícné a loajální chování, diskrétnost a ochranu( bezpečnost přímo zajištěna). Samozřejmostí je provize z drinků. Též spaní ve vlastním pokoji je samozřejmost. Možnost stravování zajištěna. Při pravidelném dojíždění možnost domluvy na vyrovnávání cen jízdného. Klientela z širokého okolí!!!!! Chybí nám ale momentálně společnice. V případě vážného zájmu prosím volejte na číslo 728077770. Stačí jenom napsat, že máte zájem a rádi vám zavoláme. Předem děkuji za váš zájem, rádi vás u nás uvítáme. Prosím jen vážné nabídky:)
4. července 2013 v 20:54
Naty :)
Mapte někdo zkušenost s "Miroslavou Pletitou"? Nabízí Finsko mail :
chcetepenize@gmail.cz ? :) Skype : aaa.studio . Nemůžu se nějak rozhodnout....děkuju!
4. července 2013 v 19:11
Řecko
Holky opravdu nebrat, zejména Athény, naslibují vám hory doly a nic .. Výdělek je tak hrozný. Z vlastní zkušenosti opravdu nedoporučuji..
4. července 2013 v 14:35
Řecko
taky mi přišlo pár nabídek typu 6 000 eur za 21 dní....už to mě odradilo...
4. července 2013 v 13:53
oplovka
řecko nebrat
4. července 2013 v 12:19
iris
do řecka holky nejezdete, ztrata casu, jako dovolena mozna, ale ja tam byla nekolikrat na ruznych mistech. a nc,naposledy v atenach a tam uplne zabito. nikdy vic recko. ted jsem v rakousku, chytla jsem dobre misto tak dobre
3. července 2013 v 22:20
retko
for Řecko : kolik myslis ze se da vydelat za 14 dnu ? po tech prazdninách ? diky
3. července 2013 v 22:19
radka
kdo je ten frenk ???
3. července 2013 v 20:53
Řecko
Teď nedoporučuju,spíš až po prázdninách.a ani tak to nebude žádnej zázrak