Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
30. března 2013 v 22:46
Mimi
Ma reklamu na sex- prace.cz. neni zadna sefka jen dohazuje holky vsude mozne se klidne juknete nejdriv do freiburk im breisgau,, pak k sobe a nedavno dala reklamu i pro jednoho znameho na privat kde je holka smaam a vim jak o tom podniku mluvola ze si tam stejne holky nevidelaj,,, a ze to dela jen aby pomohla keci... vzdyt z toho ma procenata ne....
30. března 2013 v 22:39
Mimi
Teda ta Martina :)
30. března 2013 v 22:04
Mimi
A ta mimi dělá v jaký zemi?
30. března 2013 v 19:43
holansko
Ja jezdím Holansko. Platim si reklamu na kinky.nl na to potrebuješ mať profil a isto holanské číslo. Potom si pomocou sms môžeš topovať svoj profil. Pokiaľ si v malom meste kde vás je málo tak to nevyužiješ pokiaľ si vo veľkom meste tak pošleš sms a tvoj profil je zase na začiatku. Potom reklamujem na beneluxxx.com. Čo sa týka inzercii v novinách a časopisoch, su kancelárie kde beru inzerciu a vyplatíš si to v hotovosti bez problemov. Ale toto nevyužívam. Mám práce dosť aj tak z kinky a z beneluxxx. Ceny sú 100 a 150 bežné.
30. března 2013 v 19:41
Mimi
Ahoj holky chtela bych upozornit na Martinu Wladlust,,, vydelate si poprve a podruhe uz ji tam vadite pac chce porad nove holky dela stress porad breci... a vas to dohani k silenstvi ... pak vam poradne ani reklamu neudela...
30. března 2013 v 16:52
karry
30. března 2013 v 12:18
holandsko
Mile slecny tady zase slecna vi vse. Jezdím do holandu pres 3roky, ceny se ted snizily ale pod 200 bych nepracovala. Reklamu musite mit na internetu ale i v novinach a v casopisech. Zadna z vas pokud nezna dobre inzertní spolecnosti a nema zavedeny ucet v holandsku tak si to nezaplatite protoze karty jine neprijmou kvuli danim. Zkuste si napsat treba na to kinky napisou vam to same. Pokud chcete mit opravdu dobrou reklamu jako independent se vam to nevyplati pokud nechcete zustat mesic a nebo se vas vystrida vice holek na tu zaplacenou reklamu. Proto můžete využít jedině sluzeb ruznych agentur ktere vam za nejaky denni poplatek udělají veškerou reklamu. Tak to delam ja a stale se mi to velmi vyplati.
30. března 2013 v 11:59
40 let
30. března 2013 v 11:53
holansko
a to ti ukazala stranky bez zaplacení 200 eur??? Podle inzerce žáda 200 eur.
30. března 2013 v 11:51
holansko
jo??? tak nam napíš tou stránku zázračnici. Kde jsou ti super ceny. je tam mnoho stranek, ale ne hlavni. A teda si daš na kinky za 100 a 150 a na tu druhou za 150 a 200????? a budeš se ich ptát odkud volají??? ani na beneluxxx nejsou na Holansko tyhle ceny.
30. března 2013 v 08:39
karry
poradí nekdo nemecko rakousko nejlépe turnusy???nebo jinou zemy,jsme dve holky.jsme nezkusene,dekujeme predem.
29. března 2013 v 21:56
holandsko
a s tou zenskou co jsem si psala jak pise sama na sebe,tak mi ukazala stranky kde dela inzerci a vsechny holky tam maji ceny 200e hodina a 150e pul hodina.sama mi psala,ze musis mit opravdu reklamu na dobrych strankach a ne jenom na kinky.
29. března 2013 v 19:24
elena
Někdo kontakt na Holandsko nebo Belgii?
29. března 2013 v 14:52
vicky
Jak se jmenuji stránky pro inzerci v Holandsku? Moc dekuji
29. března 2013 v 14:50
vicky
29. března 2013 v 11:59
holandsko
Presne souhlasim tady se slecnou,normalne v holandsku jsou takove ceny 200 a 150. to by me zajimalo jaka slecna tu pracuje za 80e pul hodina... to opravdu musi pracovat na nejakym silenym private...
29. března 2013 v 09:45
Holandsko
A to jsem tam byla uz několikrát i s kamarádkou sama na sebe
29. března 2013 v 09:44
Holandsko
Nechápu kdo tady píse něco o 80eurech za pul hodinu ? Tak pokud vypada slečna podprumerne, tak určitě ...ale jinak 150e za pul a 200euro za hodinu dávají všichni bez jakýchkoliv problému , nižší ceny jsou leda tak někde na privatech
28. března 2013 v 22:32
FINSKO-petra
tak tu ctu o finsku no ja jezdim finsko uz rok pres operatorku ktera zna a dela finsko 2 roky nejmene a jeste se nestalo ze bych mela malo- jasne jsou dny kdy je to horsi a jine kdy to zase dozenu kazdopadne prumer 700cisteho pro me za den mam celou dobu-je to vse na operatorce pokud vi kam te poslat a co a jak s reklamou tak to proste chodi a ty ktere pisi ruzne hororove sceny z finska tem jde o konkurenci ale te ja se nebojim v zemi kde to proste chodi proc se bat ze dojede o par holek vic???a strasit zde ostatni
28. března 2013 v 22:27
holandsko
Nevim jak je to sama na sebe,ale byla jsem minuly mesic pres jednu holcinu a mela jsem ceny 200e hodina a 150e pul h. ,ale odevzdavala jsem 50 procent.klienti nemeli problem si me brat i na vice nez dve hodiny a pracovala jsem tam jeste s jednou divkou na byte. Zkusim zjistit jak je to sama na sebe,protoze by me to financne zajimalo,ale ujistuji tu divku co psala ze neni mozne mit ceny 150e pul h a 200e hodina,ze to opravdu tak je a nektere holky mely co jsem videla na reklame 250e na hodinu a pul hodiny ani nedelaly. Jenom dopredu rikam,nebudu sem davat kontakt,uz tak ma hodne plno a nechci mit dalsi konkurenci.