Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
25. března 2013 v 14:22
karry
diky predem
24. března 2013 v 12:40
karry
Ahojik,jsem baculka,je mi35,pevnejsi prsa a tvary,a hledám nekoho kdo mi poradi na praci v nemecku,nebo i jinde,treba holka co jezdi sama a rada by me vzala sebou,zkusenosti mam pouze v cr a moc se nemecky nedomluvim,pomuzes?
ozvy se mi na
meilika:kacudek77@seznam.cz
23. března 2013 v 13:31
jasmin-MEXICO
20. března 2013 v 11:19
Katka
19. března 2013 v 18:02
Rita
Ahoj,ma niekdo skusenosti s Barcelonou?da sa tam zarobyt?dik.
19. března 2013 v 13:24
operatorka
Ahojte ponukam pracu operatorky s dlhorocnymi skusenostami do anglie a finska ( zaistim apartman,reklamu a vse kolem). Ak mas zaujem ozvy sa
val.belong@gmail.com
18. března 2013 v 14:25
Misa
Ahoj holky, nekolik mesicu jsem delala v jednom prazskem klubu. jsem zvykla mit denne 5tisic, bez extras. Ted resim, co dal a nevim. Je lepsi se prihlasit pod nejakou ceskou eskortni agenturu (a ze jich je, jak vybrat tu spravnou?) nebo jezdit na tour, coz dela vetsina z vas, jak to tak ctu... nevim co si vybrat, na co se zamerit. Budu rada, kdyz mi nekdo pisne na mail
spolecnice.misa@seznam.cz a poradi, jakym smerem se vydat.Diky moc! vazim si kazde rady od nekoho, kdo ma zkusenosti a ne jen z doslechu. Jeste jednou diky!
18. března 2013 v 03:58
pro Martinu
17. března 2013 v 21:03
Martině
17. března 2013 v 20:37
Martina
Holky kdyby nekdo chtel jezdit Finsko,mam dobry kontakt na jednu slecnu .Jezdim kazdy mesic a nikdy zadny problem a minimalni naklady.
17. března 2013 v 17:43
Karla
mate prosim vas nektera zkusenosti s agentur pink agency svycarsko?co je to za agentuaru?
17. března 2013 v 15:31
Hladam kamaradku
Hladam kamardku na spolocne cesty za pracou do zahranicia ak mas zaujem napis budem rada.
7dennisa@gmail.com
17. března 2013 v 13:26
ALLERGAS
Ohledně Alergas a Ambiente rose mam vlastni zkušenost,pracuje tam holka jménem Patricie,pravé jméno uvadet nebudu...
nejenže holkám prodava a nutí drogy ale navíc ona s majitelkou Danou,kurvou Nikol s ambiente tam okrada nemce a ne v malým,třeba o auto porsche,byla jsem u toho
to není ten hlavni problém nejhorsi na tom je ze ty kterým to delaji nejsou normalni lide...jsou to uspesny podnikatele který si to nenechají líbit a všechny holky které tam pracuji jsou do toho zamotány taky ,to znamená přinejmenším soudy a pak třeba ohrozeni života atd....nevin jestli to stoji za těch par ušmudlaných eur které si tam vydelate
17. března 2013 v 13:02
Hanka
Ja byla v ambiente 2 dny nikdy vice ,majitelka je kurva co tam sama suka !!!ma vsechno a cerno a jeste k tomu krade holkam penize,kdyz odjizdite posle toho sveho pasaka a ten vas na busaku okrade...
VARUJU:::NESTOJI TO ZA TO!!
17. března 2013 v 12:30
Paja
ja tam byla,vydelala jsem 350 za tyden a jeste jsem se zadluzila,jsou tam holky co jsou tam dlouho ,hrajou si na to ze jim to tam patri a sikanujou nove holky,sefove je to uplne jedno ,myslim ze fetuje ,smrdela tak jak fetaci,a pak se mne snazila strcit k nake jeji kamaradce do ambiente rose kde jsem se byla jen podivat a malem jsem se pozvracela.....
16. března 2013 v 22:33
Míša
A taky jsem se chtěla zeptat,jestli někdo zná Allegras v Mnichově?Děkuju
16. března 2013 v 22:32
Míša
Ahoj holky,máte některá kontakt na Nelu Hannover?Děkuji
16. března 2013 v 21:35
Emiráty
Škoda :) ale chápu :)
16. března 2013 v 20:01
pro Emiraty
Promin,ale nebudu si delat konkurenci takze si kontakt necham jen pro sebe... :) To urcite pochopis:)
16. března 2013 v 16:43
Emiráty
A dala bys mi na tu agenturu kontakt?