Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
27. února 2013 v 00:28
pro Sára
zkus švýcarsko red-light.ch ted tam byla kamarádka 12 dní a byla spokojená, šéfová je češka, a to co je napsané v posledním odkazu sedí co říkala kamarádka, žádná špína, můžeš sedět v kuchyni nebo být na pokoji, žádná buzerace, dělají i out calls, net je tam zdarma, dovezla si i nějaké potraviny z česka, ale že není potřeba vše se dá koupit
27. února 2013 v 00:20
švýcarsko
dobré místo holky je: red-light.ch pohodová šéfová, platí se jen daň městu, internet zdarma, obchod přímo pod budovou, solárium kousek, je tam čisto, šéfová vše nakupuje, možnost vyprat vlastní oblečení, vybavená kuchyň, balkon
26. února 2013 v 21:13
dotaz
ahojky holky znate nekdo agenturu cairo companions nebo istanbul companions ? Jedna se o tutez agenturu diky :)
25. února 2013 v 21:21
Vicky
25. února 2013 v 21:20
Vicky
Ahoj holky hledám k sobě na rychlo jednu, která se mnou byla na bytě. Kamarádka, co měla přiletět nakonec nepřiletěla....Jedná de o práci na telefonu, zvedáš si ho sama, vše si domlouváš sama, včetně cen. Denně se vydělá průměrně 300e. Šéf uhradí letenku. Na bytě jsme jen samy dvě, šéf nechodí kontrolovat nic, akorát se platí denně za reklamu na internetu. Když píšu narychlo, myslím opravdu na rychlo. Tak pokud by některá měla zájem napiš na email.
25. února 2013 v 14:51
germany
and where?
25. února 2013 v 14:47
Germany
Hello guys, I also made experience with this job and with some special club in Germany. I have to say, everything, what should be, was shit. Nothing didn´t work! Eventhough the money, I expected to earn - for everybody: I am good looking girl, really pretty, tall, slim, with good german knowledges and wide services. Well the problem was, almost no clients were coming in this club! Well, if you are really smart, don´t go to the germany, it´s dead! I know some good places, where you can still earn good money, even now in this winter time! I have already tried and I was really satisfied! Only recommendation!!
Good look!
25. února 2013 v 14:44
Dortmund
Tak děkuju za radu... ale to jsou místa, kam bych se sama bála jet na dovolenou, natož pracovat... nevíte někdo něco v Evropě? Díky!
24. února 2013 v 22:03
Nelly
Ahoj holky, můžu potvrdit, že Finsko je už pouze pro holky, co tam nejezdily před zavedením zákona často. Já byla dvakrát (říjen a listopad minulý rok) a tento rok jsem byla jak v lednu, únoru a neměla jsem sebemenší problém. Ovšem moje kamarádka, která jezdila Finsko celý minulý rok měla během únorové tour šílené problémy téměř ve všech hotelech, které jezdím i já. Takže přeji mnoho zdaru a super výdělků
24. února 2013 v 21:27
Tereza
For Jessica:
psala jsem Ti dneska email:-)
24. února 2013 v 17:00
mufina
na jak dlouho by jsi do USA chtela jet?
23. února 2013 v 19:37
tttt
uu
23. února 2013 v 16:24
Jessica
ahoj holky. hledam k sobe kamaradku co by se mnou mela zajem vycestovat do usa. mam tam uz najdenou agenturu (usa, neni to z cech). nechci jet sama napoprve. a pak jestli by nam to vyhovovalo, mohly bych jezdit stale spolu. mne je 23, hledam proto taky nekoho zhruba v mem veku a s profesionalnima fotkama od Vavry nebo tak podobne. napis mi na
jessica001@email.cz dik :)
23. února 2013 v 11:52
dort co sračka
jo a usa
23. února 2013 v 11:52
dort co sračka
radím ti, finsko, dubai, abu dhabi, mexiko, istanbul, norsko, páák ještě je jakž takž dublin
23. února 2013 v 00:45
Dortmund
Hej, to snad neni mozny! Uz tu sedim cely tyden jak trubka a mam jen 300 kila pro sebe. To je des!! To Nemecko jde fakt do kytek... chtelo by to novy misto... poradi mi nekdo?? PROSIIIIIMMMMM!!!!!
22. února 2013 v 21:53
to Jana
ok dobre psala jsem ti :)
22. února 2013 v 20:37
Jana
22. února 2013 v 20:36
Jana
22. února 2013 v 19:39
to Jana
Prisel mi od tebe email zpet,ze ti nemuze byt dorucen...nemas plnou schranku nebo jiny ?