Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
5. března 2013 v 12:24
finsko
tak sem druhý den ve finsku a mám nulu, co se to deje, ani to nezazvoni, normalne to jde jak po masle.
5. března 2013 v 11:57
Anna
Já jsem pro hromadnou žalobu na tohoto pána Petra nebo Michala. Vysrat se na holky v těchto zemích je riskování jejich života! toto si nikdo nemuze dovolit. Nejde ani tak o penize jako spis o to, ze kdyz holka zustana sama v teto zemi a nevi co a jak je to pro ni nebezpecne a nemusi to skoncit dobre, cert vem penize... Zasadím se o to, aby si už neškrtl! A to přísahám.
5. března 2013 v 11:52
Anna
5. března 2013 v 11:52
POZOR!!!
Ahoj lidi pozor na agenturu co zprostredkovava Istanbul, Cairo, Bahraind apod... jedna se o cloveka,ktery se podepisuje Petr i Michal je to tatez stejna osoba..jen vas zatahne do zeme, kterou neznate a po 3 dnech se na vas vysere a je mu houby co s vamy je... muzete ho najit pod emailem cairo companion nebo istanbul companion a vsude plno inzeratu slibuje hory doly pak na vas sere a ve finale vyhrozuje!!! Chci na nej podat hromadnou zalobu za kuplirstvi, mezinarodni obchod s prostituci a slibovani za ucelem zisku prida se nekdo ???
5. března 2013 v 11:11
Finsko
Holky neporadi někdo s Finskem? Dělám toury sama na sebe různe po Evropě....jen s tím Finskem nevím , kde na apartman hlavně,at me nevyhodi. Pomůžu za to s jinými místy , vím co a jak :) Díky moc , Natali
5. března 2013 v 10:48
Bristol
ahoj, cetla ze hoedas hotel v Bristolu, asi pisi púozde, ja uz nejezdim, mam uz finish devkareni, ale byla jsem v Bristolu na hotelu Novotel, byl v akci a 4dny za 5000Kc jen, jinak noc stoji klikrat 3000, na recepci mile, zadny problem, je tam i fitko, bazen, welless atd...pokoje totalne luxusni..ale:
klienti v Bristolu neradi chodi na hotely, kdyz mi nekdo volal a ja poznala, ze to neni starsi bilej, nedosel..kdyz mi nekdo dosel a to bohuzel 2-3denne, tak jen starsi, cisti běloši, v Bristolu davaj dobra dyzka, ale rikam, uz to nedelam, byla jsem tam pred 5mesicema cca...muze se vse zmenit...ale kdyz mas 2-3denne, nikdy nejsi nenapadna a vytah nebyl na kartu.Carol.
4. března 2013 v 23:42
Finsko??
Asi
4. března 2013 v 22:17
Finsko??
Píšeš v 10:43,že jsi přijela a máš zatím nulu?To je nějaký divný ne? :D neřeknu kdybys to psala večer :D
4. března 2013 v 17:15
Biel
Máte někdo zkušenosti s privátem Meduza?
4. března 2013 v 10:43
finsko
je někdo ve finsku? já dneska přijela a mám zatím NULU?!!!! co se to děje zase?! nevíte?
3. března 2013 v 08:50
pro Hanču
2. března 2013 v 16:50
Hanca
Anna, nepodepisuje se nahodou jako Petr? ja si s nim psala pred nejakou dobou, ale duveryhodne moc nepusobil...
2. března 2013 v 16:33
Anna
Ahoj holky ,to mě mrzí :(( já se tam taky chystám ,ale sama na sebe ...vždyť ty agentury ani nic nezajistí nakonec :( tak se držte , at se to vyřeší.
2. března 2013 v 11:16
Anna
cau holky, jen chci varovat pred agenturou s mailem
vipvipvip@seznam.cz, ktera zprostedkovava jako jedina Kahiru. Pan je pekny sráč s prominutim, zjistily jsme, ze nemame reklamu, stale posila klienty, kteri si to z nejakeho duvodu rozmysli, nez dojdou na pokoj, takze tu treti den sedime s nulou (az po druhem dnu, kdy jsme hledaly reklamu a on nam nechtel poslat link jsme zjistily, ze zadnou pravdepodobne nemame), takze to bude i duvod, proc klienti nechodi, porad se vymlouva aby se s nama nemusel sejit osobne a to je taky v Kahire a podobne veci, takze rozhodne ne, vsechno co rika a slibuje jsou kecy...tak nenalette...
2. března 2013 v 02:11
Angele
za ty, co si určuji sama :)
1. března 2013 v 19:22
Hladam kamaratku
Hladam kamaratku na spolocne cesty za pracou do zahranicia ak mas zaujem napis budem rada.
7dennisa@gmail.com
1. března 2013 v 17:01
Kahira
1. března 2013 v 11:36
Angele
Hm,ale za jaký ceny,ha
1. března 2013 v 01:04
Angela
No tak vidím holky, že se mám asi ze všech tady rozepsaných nejlépe. Chytla jsem skvělou práci v Irsku a měnit nebudu a takové ty kecy, že v Irsku není práce?..... 100% můžu zaručit že???....JE
28. února 2013 v 18:51
Jana