Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
17. prosince 2012 v 19:40
Pro Finsko-pokuta
Prozradíš,kolik taková pokuta činí?
17. prosince 2012 v 19:38
belgie
ne ne privat do lubu bych nejela nikam . kdyžtak pošli email pokud máš zajem ;)
17. prosince 2012 v 19:38
belgie
ne ne privat do lubu bych nejela nikam . kdyžtak pošli email pokud máš zajem ;)
17. prosince 2012 v 19:26
pro belgie
a kam tam jedeš ? na klub ?
17. prosince 2012 v 18:51
belgie
ahojky některa ferova pohodova spolehliva normalni holka semnou na měsic do belgie v lednu??
17. prosince 2012 v 18:32
FINSKO - UPOZORNĚNÍ
byla sem na hotelích i na apartmánech,tohle se stalo v Helsinkách ... ale vyhodili mě z hotelu ( Scandic Grand Marina ) opravdu říkám pravdu , ale každej si věřte čemu chcete , já tady nebudu nikoho přesvědčovat ... mě tohle za to nestojí , peníze sou krásný , ale nehodlám se kvůli nim nechat zavřít , jedna noc ve vězení mi stačila a teda riskovat další takový situace nehodlám ...
17. prosince 2012 v 16:47
pro finsko
tak to do finska jedu hned zítra si vydělat ještě poslední prachy!! Já už o tom chystaném zákoně slyšela od klientů ale nevěřila sem tomu
17. prosince 2012 v 16:45
pro finsko
a proč tě zavřeli? bylas na hotelu nebo na bytě?
17. prosince 2012 v 16:45
pro finsko
kdes byla? v helsinkách u eriksna??
17. prosince 2012 v 14:41
FINSKO - UPOZORNĚNÍ
no sorry,ale to neni žádnej pokus , byla sem celou noc na policii jo , fakt to pro mě taková prdel nebyla a neni ... a měla sem tlumočnici a ona mi překládala co ten policajt říkal,varoval mě,že pokud ještě někdy tu budu takto pracovat,tak od ledna už to má jiný podmínky a informovali mě to tom,takže si klidně nevěř jako . já to myslim v dobrym,abych holky varovala ... abych si tady dělala z někoho prdel nemám zapotřebí !!! nešlo o svěřování,ale o upozornění , jen to dávám dál , aby se pak někdo nedivil ...
17. prosince 2012 v 14:36
Karin
pěknej pokus, oni se ti budou finský fízlové svěřovat co a jak budou od Ledna dělat, že? :D
17. prosince 2012 v 13:19
FINSKO - UPOZORNĚNÍ
takže holky , byla sem přes noc na policii,ráno sem dostala tlumočníka ... naštěstí mě pustili , ale vyslýchali mě neskutečně a vše prohledali , peníze mi teda nevzali,ale budu platit pokutu , furt lepší to,než aby mě nechali zavřenou , mám pro vás upozornění,že od ledna je práce ve Fnsku nelegální,upravují se zákony a pokud vás odchytnou policajti,tak budete platt hodně velikou pokutu a nebudete dál smět pracovat ... mimochodem je uplně jedno zda pojedete na sebe,nebo přes agenturu,trestné to je od ledna tak i tak ... proto ted tolik hlídají a vyhazuje se z hotelů i apartmánů , od ledna bude povinné ve všech hotelích,aby byli kamery a už vážně Finsko nedoporučuji ... mám to přímo od policie ,takže to vymyšlené opravdu není ... kadý hotel musí posílat rozpis lidí,které má ubytované a češky sou už profláknutý,takže můžete mít sebevíc lepší operátorku,nebo agenturu,ale už vám to moc nepomůže,pač policie bude chodit už sama od sebe jen díky tomu rozpisu co hotely posílaj ... :/ já už sem tedy nejedu a vy které tu jste a budete jezdit i nadále,tak vám přeju hodně štěstí,aby se vám nestalo to samé co mě :(
17. prosince 2012 v 12:37
Pink Agency
Koukni zpětně do stránek fora,zda se mi, že tam o tom byo psané. Má to nějaký Viktor a moc to holky nedoporučovaly.
17. prosince 2012 v 11:37
Ella
Ahoj holky, máte někdo zkušenost ze Showparku v Praze? Myslím, že přes vánoce by se tam dalo docela nahrabat, ale zase nechci jít úplně do neznáma. Díky moc za rady a tipy a přeju hezký vánoce
16. prosince 2012 v 20:33
finsko
jen ty za 70 a 80 to kazí, jinak držíme ceny dobře holky a swallow no. Prý to má nějaký čech chlap?!
15. prosince 2012 v 18:52
pro Finske dny
jj holky drzim palce, a preji krasne vanoce a stastny novy rok at uz jen vydelavame!!!!!
15. prosince 2012 v 09:51
Denisa
ahojky někdo zkušenost se švycarskem s pink agency?
15. prosince 2012 v 08:14
finské dny
holky sem na tom podobně , dnes začínám 10den a ještě 3 dny před sebou a pak konečně dom , fakt se taky těšim,ani mně se dlouho nic tak nepokazilo :( prvích 6dní super,ale ted se to snad jen kazí ... tak hodně štěstí a ať ještě něco vyděláme
15. prosince 2012 v 02:27
Pro Katy z Mexica
Máš,holka,ve všem pravdu...Ale přišla si k tomu jako slepý k houslím a to mojí chybou.To ja psala o Mexicu předtím...Jmenuji se taky Katy a taky jsem byla v Mexicu dost dlouho.Někdo apaloval na tebe mým jménem,tak se nezlob,pouze schoda jmen...
Jinak to nestojí zato se tady rozčilovat,chodí sem pouze kurvy,co nechtějí pomoct ostatním,pouzevšem nadávat,ponižovat a říkat,jak to nikde nejde!Ja sama Mexico nedelám,pouze jsem tam žila.A řekla jsem pouze muj kladný názor.Mexiko miluji a nemusím kundy,které sedí v českém bordelu a z nudy,protože nemají co dělat,tak tady všem myjí prdel.Jsem štastná,že ja s něma pracovat nemusím...
Mám svoji agenturu na Finsko a Švýcarsko,holek mám dost a hlavně holek na urovni,takže tohle mně opravdu nerozhodí...
Hezký den,Katy
14. prosince 2012 v 22:33
pro Finske dny
Ja taky letim v pondeli dom treba se potkame
a tesim se ani nevite jak holky. Dlouho se mi nic tak nepo....