Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
13. prosince 2012 v 12:06
Finské dny
nějaké zlepšení ?
13. prosince 2012 v 12:04
Mexiko
Sranda je,že Katy je pravým jménem Tereza :DDDD
13. prosince 2012 v 01:37
Tereza
Chtela bych reagovat na vsechny komenty ohledne Mexica. Nechapu proc ji tady tak spinita jsem jsem se odtamtud vratila pred 14 dny. A vydelala jsem si velmi dobre penize pres 25tis dolaru za mesic. Katy byla uplne v pohode zadna psichopatka jak pisete porad se o nas starala vse co jsme potrebovali nam dovezla. A na praci si nemuzu stezovat, v mexicu nejsou vubec narocny byli na me velmi hodny ale samozrejme se clovek musi snazit a udelat si klienty a ja jich mela hodne. Je to velkomesto takze obcas se jede v zacpe ale me to vubec nevadilo protoze jsem si jela vydelat penize a ty jsem si take dovezla. a V lednu se tam vracim na mesic znovu, Vubec nechapu ty komenty protoze s tim vubec nesouhlasim. Je to uplne normalni holka ktera ma praxi a vi co dela a ja jsem ji verila a udelala jsem vse co mi poradila a vydelala jsem si pokud holky si myslite ze nekam dojede a klienti se z vas zblazni jako ze jen vas uvidi a nemusite se snazit tak to vubec tak neni. Vsude si myslim ze je potreba se snazit a byt mila a hlavne mit super foto. Take me obcas poslala misto moji kamaradky ktera treba nestihala praci abych mela jeste vice prace na tom neni vubec nic spatneho. A pokud te poslala misto nekoho kdo uz tam nebyl tak asi proto ze na tvi fotky nikdo nevolal a chtela abys aspon mela neco nemyslis. Tereza klidne mi muzete napsat na mail
Terry178@centrum.cz
11. prosince 2012 v 22:17
Pozor
11. prosince 2012 v 16:27
ach jo
holky nevim teda,ale jak čtu,tak nejde Finsko,Anglie..já sem byla v Německu a taky na nic,zejtra jedu dom :(
11. prosince 2012 v 08:18
Karolina
ahoj holky,mohu doporucit prodluzovani vlasku
www.dlouhovlaska.cz JSOU SUPER!!!!!
10. prosince 2012 v 21:23
finsko
bože vy jste úplně, ale mimo, ne jen hloupé, ale mimo totálně
10. prosince 2012 v 20:17
Independent
Holky poradíte,kam je nejlepší dát reklamu,když chci začít jako independent?Díky :o)
10. prosince 2012 v 19:55
pro margareta
ty si asi trošku hloupá, píše se tu, že to nejde a to tu děláme sami na sebe a ty pak sháníš agenturu abys vyjela teď...
10. prosince 2012 v 17:19
Margareta
Ahoj holky, chci se zeptat, poradíte mi nějakou dobrou ověřenou agenturu na city tours do Finska? bez podělavek))) chci tam jet ted poprve)))
Díky)
10. prosince 2012 v 16:33
Finské dny
tak jak to šlape ? jde to , nebo se u vás nic neděje ?
9. prosince 2012 v 10:15
finské dny
jsi směšná, nechápeš víc věcí co? chudinko
8. prosince 2012 v 21:57
Irsko
holky nevíte , jak to tam jde ? nedoporučilii byste nějakou dobrou operátorku ? děkuju moc
8. prosince 2012 v 21:56
Finsko
jé holky nehádejte se :( to nemá smysl , vždycky se najde někdo , kdo se bude snažit to tady rozhádat a to je furt dokola,ale nemá to smysl ....
8. prosince 2012 v 21:33
Finsko pro finské dny
o to lepší je napsat Finsko s malým F,dilino,zkontroluj si svoje,pak rad jinému...Neviš ani interpunkci, a výraz nesmrdí slova jsem taky jeksi nepochopila!
8. prosince 2012 v 21:20
finské dny
neles sem se SSSS ale holka, tak se nauč první česky a potom posílej někoho do starého železa a přízpěvky se ZZZZZ ty jsi úplně výmaz, se nedivím že děláš kurvičku a ty budeš ta za 50 co? sorry max 70 ha chudinko
8. prosince 2012 v 21:09
Finsko pro finské dny
ani se nedivím,že ti mažou přízpěvky....
A jak vidíš,píšou tady holky,co jim to jde!Z tebe mluví pouze závist a zloba,že patříš do starého železa!
Jdi dělat do supermarketu na pokladnu,tam aspon něco vyděláš a neles sem ty!
8. prosince 2012 v 21:04
Finsko
Myslím Petra,že?
8. prosince 2012 v 21:01
pro finsko
dneska docela dobre, a co ty? ono je to ale jak kde :( od kamosek slysim ze nula a nebo jeden ja mam ted 650e tak dobre na sobotu
8. prosince 2012 v 18:29
Finsko
holky jak vám to dnes šlo ???